Dokumentet ekskluzive-Skandali me tenderin e inceneratorit/ Kompania fituese pa asnjë aktivitet biznesi, shkeljet proceduriale

Koncesionet, PPP-të, janë ato që qeveria i quan zgjidhje të problematikave të çështjeve ekzistuese, ku investon biznesi dhe taksat e qytetarëve paguajnë në vazhdim, janë një skemë e qartë korruptive që nuk fillon dhe nuk përfundon vetëm tek akuzat e hedhura nga palët politike. Por, që zbulohet duke investiguar rast pas rasti dokumentat. “Ndiq paratë”, … Continue reading Dokumentet ekskluzive-Skandali me tenderin e inceneratorit/ Kompania fituese pa asnjë aktivitet biznesi, shkeljet proceduriale