Foto ekskluzive/ Ben Blushi kapet me ortakun e inceneratorëve dhe Vjollcës

Disa investigime të njëpasnjëshme, një dosje e plotë në lidhje me ortakërinë e aksionerëve të Top Channel me kompaninë e inceneratorëve. Nuk do të kishte asnjë skandal, nuk do të kishte asnjë zhurmë në rast se kjo kompani nuk do të merrte me PPP dhjetëra million euro nga taksat e shqiptarëve. Apo qindra million euro … Continue reading Foto ekskluzive/ Ben Blushi kapet me ortakun e inceneratorëve dhe Vjollcës