Ekskluzive/ Dy biznesmenë në Ambasadën e SHBA kundër Blushit, Vjollcës dhe Top-it

Një vit më parë, opinioni publik pa disa përplasje mes disa biznesmenëve, por edhe Televizionit Kombëtar Top Channel, i cili prej disa kohësh drejtohej nga ish-politikani Ben Blushi, ish-ministër, ish-deputet, dhe ish-kryetar i një partie të dështuar në zgjedhje. Nëpërmjet një emisioni, Top Story në televizionin kombëtar, publikonte denoncime, për të cilat pretendonte se ishin … Continue reading Ekskluzive/ Dy biznesmenë në Ambasadën e SHBA kundër Blushit, Vjollcës dhe Top-it