Përplasjet mes Ben Blushit dhe Klodian Allajbeut/ “Urrejtja dhe dashuria” e Top Channel me Spitalin Amerikan

* Një ndër rastet më flagrante që tregon se morali dhe parimet mediatike kanë rënë përtokë, është ai i televizionit Kombëtar Top Channel. I ngritur nga i ndjeri Dritan Hoxha dhe i kthyer në një ndër mediat ikonë në vend. Por, pasi në krye të këtij televizioni është vënë ish-politikani Ben Blushi, gjithçka duket se … Continue reading Përplasjet mes Ben Blushit dhe Klodian Allajbeut/ “Urrejtja dhe dashuria” e Top Channel me Spitalin Amerikan