Përplasja Top Channel-Nadir Çausholli/ Nga akuzat, kallëzimet penale tek “dashuria në kohën e kolerës”

Në tetor të vitit 2015 bëri jo pak bujë në media arrestimi i biznesmenit Nadir Çaushollit, pronari i një prej kompanive më të mëdha farmaceutike në vend, CFO Pharma. Arrestimi i tij u bë lidhur me skandalin e recetave të rimbursueshme dhe ilaçit ‘Ketosteril’. Prangosja e Çaushollit ishte faza e dytë e hetimeve të prokurorisë … Continue reading Përplasja Top Channel-Nadir Çausholli/ Nga akuzat, kallëzimet penale tek “dashuria në kohën e kolerës”