Meta dekreton anëtarët e Gjykatës së Lartë

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar emërimin e tre anëtarëve në Gjykatën e Lartë, nga radhët e juristëve. Presidenca bën të ditur se Meta ka dekretuar emërimin e Sokol Sadushajt, Ervin Pupes dhe Ilir Pandës, si anëtar të Gjykatës së Lartë. Njoftimi i Presidencës: Njoftim i Institucionit të Presidentit të Republikës 11 mars 2020 Presidenti i … Continue reading Meta dekreton anëtarët e Gjykatës së Lartë