Foto – Meta shkëmben puthje e përqafime me Fahri Balliun pas protestës

Fahri Balliu është personi që ka tentuar gjithmonë të bëjë bashkë Partinë Demokrtatike dhe Lëvizjen Socialiste për Integrim. Tentativat e tij kanë qenë edhe në kohën kur Ilir Meta ka pasur nën drejtim LSI-në dhe ka qenë në koalicion me Partinë Socialiste. Duket se koalicioni i dy partive më të mëdha opozitare ka afruar më … Continue reading Foto – Meta shkëmben puthje e përqafime me Fahri Balliun pas protestës