Dokument/ “Legal Studio” është 100% pronë e Henri Çilit dhe zyrë e UET për akte juridike, bankare e dorëzani pasurore

Ditën e prangosjes së Henri Çilit; të punësuarit e tij pedagogë në UET, publikuan një “Letër të hapur”, me mesazhin “sqarues shkencor”, se pronari i tyre ishte “mbyllur padrejtësisht brenda qelisë. Në deklaratën publike, me një leksion shumë të dobët sqarues; shtabi i pedagogëve, deklaroi se prangosja e Henri Çilit, nuk ka asnjë lidhje me … Continue reading Dokument/ “Legal Studio” është 100% pronë e Henri Çilit dhe zyrë e UET për akte juridike, bankare e dorëzani pasurore