Çfarë e lidh arrestimin e Henri Çilit me Ben Blushin dhe Ardian Dvoranin?!

Një ditë më parë, në një operacion të gjërë policor, pas një investigimi për më shumë se pesë muaj është arrestuar nga policia edhe Naim (Henri) Çili, pronari i UET, botues dhe gazetar. Ai ka ka folur sot për herë të parë, duke pretenduar se do t’i rrëzojë akuzat, ashtu sikundër flet çdo i shoqëruar … Continue reading Çfarë e lidh arrestimin e Henri Çilit me Ben Blushin dhe Ardian Dvoranin?!