Tubimi i thirrur nga Meta/ Rama: Nuk kam luksin të merrem me të, ai ka më shumë se një shtëpi

Kryeministri Edi Rama është pyetur sot lidhur me tubimin e thirrur nga presidenti Ilir Meta më 2 mars. Rama u përgjigj se nuk do të merret me presidentin i cili ka edhe më shumë se një shtëpi, por do të ketë në fokus rindërtimin. “Presidenti e ka shtëpinë dhe më shumë se një shtëpi. Unë … Continue reading Tubimi i thirrur nga Meta/ Rama: Nuk kam luksin të merrem me të, ai ka më shumë se një shtëpi