Skandali i “Dosjes Çili”/ Pse nuk arrestohet zyrtari i lartë i drejtësisë?

Në dosjen mediatike Çili, apo siç e quan policia “Mezhgorani”, e cila çoi në pranga gati 40 persona, del dhe një zyrtar i lartë i drejtësisë. Sipas të gjithë hetimit dhe publikimit në media ai është Ardian Dvorani, kreu i KED dhe i vetmi person që vazhdon detyrën në Gjykatën e Lartë. Ka pasur shumë … Continue reading Skandali i “Dosjes Çili”/ Pse nuk arrestohet zyrtari i lartë i drejtësisë?