Naim-Henri Çili, lëpirësi apo lobisti i të gjitha palëve?!

Sot në orët e para të mëngjesit, pas një hetimi gjashtë mujor është arrestuar Naim Çili, me emrin e ndryshuar Henri Çili. Djali nga Labinoti i cili prej disa vitesh ishte kthyer në personin kryesor të ekraneve shqiptare dhe në një nga personazhet e mjaft përdorur nga politika. Le të bëjmë një retrospektivë të shkurtër … Continue reading Naim-Henri Çili, lëpirësi apo lobisti i të gjitha palëve?!