“700 mijë euro, apartamente në Velipojë e toka” / Zbardhen detajet e marrëveshjes së Çilit me Alikon për t’i liruar djemtë

Të tjera detaje kanë dalë në dritë në lidhje me arrestimin e pronarit të UET, Henri Çili. Sasia e eurove dhe pronave që dyshohet se i janë dhënë Henri Çilit, rezulton të jenë marrë hua nga familjarët e Arbjon dhe Alban Aliko, të dënuar me burg përjetë dhe 17.6 vite për vrasjen e efektivit të … Continue reading “700 mijë euro, apartamente në Velipojë e toka” / Zbardhen detajet e marrëveshjes së Çilit me Alikon për t’i liruar djemtë