Një përgjigje që mos “çmendet” Ben Blushi/ Miliardat e tij, të vjehrrit dhe akuzat që po trondisin mediat dhe politikën

Sot në mesditë CNA.al raportoi skandalin e radhës në lidhje me pasurinë e Ben Blushit (lexo këtu), ish gazetarit të kthyer në sheik, në një miliarder por jo vetëm për vete po edhe për familjarët e tij (lexo këtu). Vjehrri i tij, A. Brati një jurist i zakonshëm dhe avokat “rrëmben” një truall të një … Continue reading Një përgjigje që mos “çmendet” Ben Blushi/ Miliardat e tij, të vjehrrit dhe akuzat që po trondisin mediat dhe politikën