Connect with Us

“Stop” denoncon skandalin me përmbaruesin/ “I kam marrë 200 milionë lekë atij, 100 t’i jap ty nëse…”

Denoncim

“Stop” denoncon skandalin me përmbaruesin/ “I kam marrë 200 milionë lekë atij, 100 t’i jap ty nëse…”

Publikuar

-

Emisioni “Stop” është ndalur këtë të mërkurë në Peshkopi, pasi familja Kapxhiu ka rreth 5 vjet që nuk po zgjidh dot një problem, që i ka lindur me Përmbarimin Shtetëror, konkretisht me drejtuesin Edmond Shehu.

Ky i fundit po ekzekuton një vendim të montuar të formës së prerë për Lavdosh Kapxhiun, të cilit i kërkohet prishja e 55m2 pronësi, ndërkohë që ky i fundit nuk ka asnjë pronë apo pasuri në emër të tij.

Denoncuesi: Po ku do e gjesh shtëpinë, që do e prishësh?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Atje ku të jetë… ku të thotë eksperti. Sipas gen-planit ka dhënë prishet ky vend dhe aty do prishet.

Mariglen Kapxhiu, djali i Lavdoshit, sqaron se përmbaruesi, policia dhe bashkia në Peshkopi janë bërë bashkë, për të prishur shtëpinë e gjyshit të tij Zeqir Kapxhiut, sepse gjyqi është zhvilluar në emrin e babait të tij, por me numrin e pasurisë së gjyshit të tij.

Një person ka paditur babain tim Lavdosh Kapxhiun dhe gjykata ka marrë vendimin që të prishet shtëpia e Lavdosh Kapxhiut. Nuk e di pas çfarë faktesh është vendosur që kjo shtëpi është e Lavdosh Kapxhiut. Nuk e kuptoj.

Kjo ka sjellë shumë pasoja të rënda. Si pasoja ekonomike, si pasoja stresi, si pasoja që policia vjen, këtu ndërtohet një ballkon, lyhet, policia merr babain e çon në polici dhe i thotë që po bën ndërtim pa leje. Po merren masa ndaj babit tim, edhe gjoba po i vendosen kur shtëpia është në emër të Zeqir Kapxhiut. Ia kam dorëzuar të gjithëve që nuk është Lavdoshi pronar dhe më thonë që kemi vendim gjykate dhe do ta ekzekutojmë”, thotë ai.

“Unë këtu jetoj të paktën 50 e ca vjet-60. Vetëm unë me gruan jetoj këtu. Çdo gjë ua kam thënë, por nuk më pyeste kush mua s më quanin të vjetër”, tregon Zeqir Kapxhiu.

Strumbullar është bërë një vendim gjykate nga Edvan Velçani, i lënë në fuqi nga Apeli.

Denoncuesi: Përshëndetje! Unë jam një qytetar. Desha vetëm të komunikoj pak me gjyqtarin…! Po me kryetarin. Jo nuk kam gjyq, por desha të komunikoj diçka, sepse ka kohë, që të kërkoj dhe s’po të gjej, sepse nuk më lejojnë të të takoj, prandaj.

Gjyqtari Edvan Velçani: Çfarë problemi ke? Kemi gjyq?

Denoncuesi: Jo! Është bërë një gjyq dhe gjyqtari Edvan Velçani ka marrë një vendim, që babait tim t’i prishet 55 m2, ku babai im nuk ka as shtëpi, asgjë me vërtetim…

Gjyqtari Edvan Velçani: Kush është babai juaj?

Denoncuesi: Lavdosh Kapxhiu!

Gjyqtari Edvan Velçani: Po dhe çfarë do ti tani…?

Denoncuesi: Atëherë, unë po të them këtë vendim, që është marrë Lavdoshi, certifikata është në emër të gjyshit…!

Gjyqtari Edvan Velçani: Po mirë, çfarë kërkon tani?

Denoncuesi: Kërkoj, që në çfarë baze është marrë ky vendim!

Gjyqtari Edvan Velçani: Bëj ankim, o zotëri! Vendimet e gjykatës ke të drejtë të bësh ankim! Dil jashtë! Ec!

Eksperti Flamur Bulku tregon, sesi i janë diktuar pyetjet nga gjyqtari dhe si e ka bërë akt-ekspertimin, duke marrë parasysh vetëm palën, që hapi gjyqin.

Ai pranon, se gjithçka ka qenë gabim dhe se është i gatshëm të dëshmojë, se ky akt-ekspertimi ka qenë fiktiv.

Denoncuesi: O Flamur, të të pyes Geni për diçka! Ti ke bërë një akt-ekspertimi?…

Eksperti Flamur Bulku: Po!

Denoncuesi: Gjykata, në bazë të këtij vendimi, është marrë mo Flamur! Si është bërë ai akt?

Eksperti Flamur Bulku: Në bazë të asaj AMTP-së, që ka pas marr ai. (Paditësi Dëfrimi)

Denoncuesi: Po pse nuk e morët një letër atje te zyra e regjistrimit, që Lavdosh Kapxhiu nuk ka asnjë lloj prone, sepse toka është e Zeqir Kapxhiut?

Eksperti Flamur Bulku: Mirë mo burrë, tani kjo punë ka mbaru…

Denoncuesi: Po mirë mo, po është në emër të Zeqirit. Ti e ke bërë në emër të Lavdoshit, më vjen çudi…!

Eksperti Flamur Bulku: Po ashtu kanë qenë pyetjet e gjykatës, or ti tashi…

Denoncuesi: Pse e ke bërë akt-ekspertimin në emër të Lavdoshit? Pse nuk shkove tek zyra dhe t’i thoje në emër të Lavdoshit, nuk ka pronë more zoti gjyqtar! Nuk ka pronë, sepse tek kjo këtu, lexon truall plus… a do të të tregoj diçka tjetër, që të bindesh? Afrohu një çikë të lutem! Urdhëro! Çfarë është kjo letër…? Lavdosh Kapxhiu nuk ka të regjistruar asnjë pasuri të paluajtshme, thotë.

Eksperti Flamur Bulku: Po ka qenë kërkesë-padia në emrin e Lavdoshit, or ti…

Denoncuesi: Po kërkesë-padia mund të jetë në emrin e Lavdoshit. Tani ti shko vërtetoje, që s’ka pronë Lavdoshi. Gjyqi, ke për të ardhur të dëshmuar, se çfarë ke bërë, sepse ke qenë vetëm me Dëfrimin, (Paditësi) kur ke mat tokën. A është kështu?

LEXO EDHE:  Denoncimi i "Fiks Fare"/ Punonjësi vdes në pusetë, UKSH-ja mundohet të mbulojë krimin

Eksperti Flamur Bulku: Unë di, që këtu, ngaqë s’ka ardhur Lavdoshi, edhe mua e kemi fol edhe me Edmondin (Përmbaruesi). Mua nuk më pëlqen ai vendim, oj ti edhe ia kam dhënë me firmë Lavdoshit. E mban mend?

Denoncuesi: Ky vendim nuk të pëlqen?

Eksperti Flamur Bulku: Po ja kam thënë edhe Lavdoshit. Çfarë faze jeni tani? Hidhi, hidhi në gjyq! Unë i thashë edhe për padinë atëherë, i thashë ta paguajmë ne, unë dhe Edmond Shehu (Përmbaruesi).

Denoncuesi: Tani unë do shkoj të bëj masën e sigurisë, ti do shkosh të paraqitesh në gjykatë! Ta kam shkruar emrin në gjykatë?

Eksperti Flamur Bulku: Po, pasi…

Drejtuesi i Përmbarimit Shtetëror në Peshkopi, Edmond Shehu, pranon, që ka marrë para dhe do t’i japë një pjesë personit të dëmtuar.

Denoncuesi: Të t’i tregoj edhe njëherë këto letrat, si do ja bëjmë…?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Çfarë të bëj unë, mor aman…?

Denoncuesi: Po mirë mo, ti a je në dijeni, sepse nuk je t’u prish një biçikletë, ose një avlli. Kjo është shtëpi, or Mond!

Përmbaruesi Edmond Shehu: A e bëtë kundërshtimin në gjykatë?

Denoncuesi: Po prit mo, kundërshtimin në gjykatë, po… kjo certifikatë është e Zeqir Kapxhiut. Ku do e gjesh mor Mond, atë shtëpi, që do e prishësh?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Do marr ekspertin, do e gjejë eksperti…

Denoncuesi: Po mirë…,po si kjo është shtëpi e Zeqirit? Lavdoshi s’ka shtëpi. Ta vërtetoj more me letra, që s’ka shtëpi. Kam dhe vërtetimin e Hipotekës, të gjitha. Po si, ku do e prishësh?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Po ku e di unë mo? Gjykata e mori këtë vendim.

Denoncuesi: Po ku do e gjesh këtë shtëpi, që do e prishësh?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Aty ku do të jetë! Sipas këtij gen-plani do të thotë, të prishet ky vend, aty do të prishet…

Denoncuesi: Po ku mo? Zeqiri thotë, që është e imja, po si…?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Po le të thotë, mo Zeqiri, ka pasur kohën e mjaftueshme, për të bërë…

Denoncuesi: Po pse mo të shkojë Zeqiri në gjykatë, kur nuk e ka thirr asnjëri, mor Mond? Shihe një minutë! Kjo certifikatë thotë: Zeqir Kapxhiu dhe është me hartë grafike, me të gjitha…

Përmbaruesi Edmond Shehu: Ju keni bërë kundërshtimin e veprimeve përmbarimore.

Denoncuesi: Një minutë! Unë po të pyes, për këtë. Ti ke një vendim për Lavdoshin. Ku do ta ketë, që do ta prishësh?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Kam një akt-ekspertimi në vendimin gjyqësor…

Denoncuesi: Or Mond! A keni marrë lekë, a si është kjo punë? S’e marr vesh! A keni marrë lekë?

Përmbaruesi Edmond Shehu: 200 milionë lekë kam marrë.

Denoncuesi: Po kjo është shtëpi me hipotekë. Do ta paguash këtë!

Përmbaruesi Edmond Shehu: Le ta paguaj! Do ta paguaj!

Denoncuesi: Si do ta paguash?

Përmbaruesi Edmond Shehu: I kam marrë 200 atij, do të jap 100 ty.

Denoncuesi: I ke marrë 200 milionë atij? Do të më japësh 100 mu?

Përmbaruesi Edmond Shehu: Po n.q.s, m’i lenë ngarkim mu, do t’i jap 100 ty.

Denoncuesi: Ok!

Gjatë investigimit të këtij rasti, “Stop” ka kapur një grup inspektorësh nga Inspektorati shtetëror ku si subjekt ishte kryetari i Përmbarimit Shtetëror, Edmond Shehu. Në mënyrë verbale atij iu komunikua që ka bërë një procedurë të jashtëligjshme.

Denoncuesi: Është një ekzekutim, që thotë:…padia është në emrin e babait tim, që nuk ka asnjë lloj prone me vërtetim nga Hipoteka. Certifikata e pronësisë është në emër të gjyshit tim dhe këta duan, të prishin shtëpinë me një vendim, që është në emrin e babait tim, Lavdosh Kapxhiu.

Inspektorja Përmbarimi Shtetëror: Nëse nuk ka pronë në emrin e babait tënd, atëherë s’ka si e prishin shtëpinë!

Denoncuesi: Ky është vendimi i gjykatës në emër të Lavdosh Kapxhiut, që është marrë për prishje dhe kjo është certifikata e pronësisë së shtëpisë, që është në emrin e gjyshit tim edhe këto duan ta prishin. Ku do ta gjesh këtë mo, kur s’është mor Mond, kjo …? Po nuk ka Lavdoshi asnjë lloj prone, mo! Ta jap me letra, me certifikatë pronësie. Është në emrin e gjyshit tim.

Inspektorja Përmbarimi Shtetëror: N.q.s nuk figuron asnjë lloj prone, do të rrish i qetë! Nuk ka, se çfarë të …,n.q.s se ASHK-ja thotë, që nuk ka pronësi, atëherë përmbaruesi nuk ka se çfarë të veri sekuestro! Të jesh i sigurt për këtë! Bëhet vendim i paekzekutuar. Unë nuk e di, se çfarë ka bërë Mondi. Përpara se Mondi të vijë të bëjë këtë ekzekutim, do marrë informacion nga ASHK-ja. Kjo pronë është, apo jo eee…(Lavdoshit)./TVklan

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denoncim

Konfederata “copton” gratë e Parlamentit dhe Shoqërisë Civile/ “Gllabërojnë miliona euro në emër të grave të dhunuara”

Publikuar

-

Nga

“Britmat  dhe lotët e vajzës së Hajdie Tosunit, pasi mori vesh se babai i saj i ka vrarë nënën në dyqanin e tyre në mes të Durrësit shokuan sot mbarë opinionin publik në Shqipëri.

Vaji i asaj vajzë është një këmbanë alarmi sa i përket fenomenit të krimit në familje, ndërkohë vetëm 15 orë përpara kësaj vrasjeje,  në Kodër Rreshen të Mirditës, vendin ku kanuni vlen më shumë se jeta u rregjistrua një tjetër krim makabër.

Nëna e tre fëmijëve, Esmeralda Filopati, u ekzekutua barabarisht në derën e shtëpisë së prindërve nga ish burri i saj, Fatmir Koleci, ndërkohë plumbat nuk i kursyen jetën as vëllait të Esmeraldës, Vladionit, i cili po shoqëronte të motrën.

Vrasja e Esmeralda Filopatit dhe vëllait të saj është një krim i paralajmëruar dhe urdhëri i mbrojtjes nuk i shpëtoi jetën nënës së tre fëmijëve.

Fatmir Koleci edhe përse i dënuar për dhunë në familjë, levizste lirshëm më armë, madje guxoi të shkonte deri në fshatin e ish gruas ku dhe kreu vrasjen.

Ndonësë Rrësheni nuk ka as 15 mijë banorë dhe autori mund të arrestohej brënda orës ai është i lirë ende, ndoshta duke kërkuar prenë e radhës.

Esmeralada Filopatin dhe Hajdie Tosunin nuk i vranë burrat e tyre por i vrau shteti, i vrau policia, i vranë gjykatat, i vramë ne si shoqëri që krimin në familje nuk ditëm ta ndëshkonim kurrë.

Sot depuetetët e Parlamentit të Shqipërisë do duhej të ishin në Kodër Rreshen së bashku me Ministren e Drejtësisë në krye dhe më të gjitha aleancat për mbrojtjen e të drejtave të grave.

Ato duhej të shihnin nga afër se si u pre në mes jeta e një nëne të tre fëmijeve pasi shteti dhe shoqëria që ato përfaqsojnë ka humbur busullën e orientimit.

Asnjë prej tyre nuk dënjoi të shkonte as për ngushëllime por u mjaftuan tek- tuk më ndonjë status në rrjetet sociale.

Janë këto përfaqësuese të popullit që kur ndonjë kolege e tyre fyhet në parlament, pasi mbarojnë punë në parukeri zënë radhët e banaqeve ne ekranet e televizioneve për të reaguar, ndërsa për këto krime që po shokojnë vendin zgjedhin heshtjen.

LEXO EDHE:  Denoncimi në CityNews/Xhelal Mziu mbushi kutinë e Kamzës për Lulzim Bashën

LEXO EDHE:  Denoncimi në "Fiks Fare"\ Mjekët nën presion për të mos dhënë barna të shtrenjta

Ato e dinë se urdhërat e gjykatave janë fiktive, se policia në rrethe ka shkuar drejt degradimit total dhe parandalimi i krimit është një nocion i huaj.

Janë me dhjetra milionë euro të taksapaguesëve shqiptar  që shkojnë tek këto përfaqësuese te popullit  për çështjet e dhunës dhe krimit në familje.

Cili është rezultati i punës tyre ? ZERO  e madhe edhe pse pretendohet se përfaqësimi i tyre në pushtetin qendor dhe lokal është 50%.

Çdo vit rritet bilanci i zi i vrasjes se grave nga bashkëshortët e tyre në Shipëri dhe milionat e parave të taksapaguesëve avullojnë, e për këtë akush nuk kërkon llogari.

Në fund të fundit nuk mund ti kërkojmë llogari nivelit “Kërporatës” që kemi çuar me duart tona në kuvend.

Shoqatat për Mbrotjen e të Drejtave te Grave gjithashtu përfitojnë miliona euro si nga qeveria shqiptare si nga donacionet ndërkombëtare për të luftuar ketë fenomen.

Projektet fiktive mbërrijnë cdo muaj në zyrat e BE dhe ambasadat e huaja në Tiranë, ndërkohë puna në terren është inegzistente, por në letra e kopsitur.

Babëzi dhe vjedhje e pashembullt në emër të gruas shqiptare e dënjë për seriale latine.

E gjithë veprimtaria në terren e këtyre shoqatave konsiston në mbajtjen e disa konferencave idiote në hotelet dhe motelet e Tiranës ku të ftuarit me pagesë janë familjarë të drejtueseve të këtyre shoqatave.

Pas konferencës punonjëset e këtyre shoqatave harbohen klubeve të Tiranës, ndërsa gratë e thjeshta shqiptare që duhet të informohen për dhunën në familje dhe se ku duhet te drejtohen për ta denoncuar vijojnë jetën e përditshme me shpresën se nuk do jenë viktima e radhës e krimit në familje.

Raportet për dhunën në familje dhe vrasjen e grave në Shqipëri përmbajnë shifra të frikshme, por ne si shoqëri ende nuk jemi gati ta përballojmë me dinjitet betejën për të mbrojur nënat, gratë dhe motrat tona nga dhuna dhe krimi”, shkruhet në deklaratën e Konfederatës së sindikatave të Shqipërisë./CNA.al

 

 

LEXO TE PLOTE

Denoncim

“STOP” publikon mesazhet e mësuesit me nxënësen/ “Nuk të kam menduar asnjë çast si ku***”

Publikuar

-

Nga

Skandali i mësuesit të kantos, në shkollën e mesme artistike të Fierit, nuk duket të ketë qenë një rast i izoluar. Agron Bego, i vetëquajturi zhigolo i liceut, ka patur kolegë e bashkëpunëtorë në bëmat e tij.

Këtë e konfirmuan dëshmitë tronditëse për abuzimet e mësuesit nga rrëfimet ekskluzive të ish-nxënësve të kësaj shkolle. Ata treguan sesi ka funksionuar mekanizmi i ngacmimeve seksuale dhe si e mbronin njëri-tjetrin mësuesit e liceut të Fierit, duke u përfshirë edhe bashkarisht në afera seksuale me nxënëset.

Emisioni “Stop” ka zbardhur sonte një tjetër histori me sfond seksual, që është zhvilluar brenda kësaj shkolle mes një tjetër mësuesi, Vasil Niko dhe një nxënëseje në moshë të mitur.

Ka qenë vetë profesori që ka telefonuar gazetarin e “Stop” për të ditur se si vazhdojnë filmimet në lidhje me skandalin në shkollën artistike.

Gazetari: Jo ideja, nuk arrij të kuptoj domethënë telefonatat, që më morët mua…Ku do të dalësh?

Vasil Niko: Unë dua të di…, dua të di…, deri ku arrin domethënë…, çfarë vijon…, çfarë vijon në këtë situatë?

Gazetari: Në qoftë se një njeri është i pastër, nuk do të dijë, se ku vazhdon, ose çfarë filmime kemi ne.

Vasil Niko: Unë nuk pranoj asgjë, që ka ndodhur. Në rregull? Nuk pranoj asgjë nga ato, që thuhen për mua aty. Ky mësues me atë mësues frekuentonin të njëjtën  nxënëse…, tani më tronditët fare.

Gazetari: Nuk e di, kështu janë deklaratat në qoftë se i ke dëgjuar.

Vasil Niko: Unë deklaratat i dëgjova.

Gazetari: Pse pikërisht emri jot dhe jo emri i një profesori tjetër a, nuk e di pse?

Vasil Niko: Nuk e di, nuk e di,nuk di, çfarë të të them.

Gazetari: Po ju keni qenë në dijeni përpara 3 vitesh, kur ish-studentët e kanë përfolur në shkollë ngacmimet, që ju kanë ndodhur vajzave dhe është mbyllur nëpërmjet stafit?

Vasil Niko: Nuk kam patur asnjë dijeni, pasi nuk mund të dëgjoja pëshpërima. Nuk mund të rri të dëgjoj pëshpërimat majtas dhe djathtas.

Gazetari: Nxënësit pohojnë dhe janë shumë, jo pak, që ne e kemi ngritur këtë shqetësim edhe vite më përpara, në praninë e një psikologeje, në mos gaboj me emrin Moza.

Vasil Niko: Nuk e di, nuk e di. Nuk jam në dijeni, pasi këto janë konfidencialitet e tyre. Nuk jam në dijeni, se çfarë ka ndodhur dhe si janë përzier në situata të tilla. Nuk e di.

Sikur të mos mjaftonte historia aspak etike, në mesazhet e publikuara del në pah, sesi mësuesit kishin dijeni për historitë intime të njëri-tjetrit, madje i prezantonin vajza njëri-tjetrit. Në mesazhe del sërish edhe emri i profesor Agron Begos, i vetëquajtur si zhigolo.

Vasil Niko: Nuk të kam menduar asnjë çast si ku*** që do të të q* apo si goca që ka qejf të q***. Që në fillim i thashë vetes se po fillove të ndiesh për X mund të bësh seks.

Vasil Niko: Kam filluar të besoj se është dyfytyrësh Agroni. S’kishte pse ia jepte numrin tënd.

LEXO EDHE:  Denoncimi/ Kush e furnizon policinë me lëndët helmuese luftarake

LEXO EDHE:  Denoncimi i "Fiks Fare"/ Seks në derën e shkollës, kodet për favore seksuale...

Nxënësja: Unë ia preva muhabetin zemër, nuk më intereson. Por më mërzit për diçka tjetër.

Vasil Niko: Për çfarë?

Nxënësja: Unë e kuptoj tha që je me Vasilin, por do të vijë koha dhe do të njohësh një djalë dhe nuk do të jesh më me të.

Vasil Niko: Dhe ky duhet të jetë X.

Nxënësja: Jo zemër nuk e tha për X, e tha në përgjithësi.

Nxënësja: Ai ka filluar të ketë inat.

Vasil Niko: Le të ketë zemër. Ne do të vazhdojmë jetën tonë si normalisht.

Nxënësja: Nëse ai bën përsëri gabim ke të drejtë t’i flasësh. Nuk dua të grindemi.

Vasil Niko: Mirë o zemër.

Nxënësja: Nëse i thua Agronit, do të fillojë të më bërtasë mua pse i thua Vasilit. Unë do flas vetë me atë nesër.

Vasil Niko: Jam edhe i mërzitur, po ky këtë do që mos të më thuash mua.

Nxënësja: Do të shkosh në të lartën tha dhe do të njohësh djem.

Vasil Niko: Çfarë i duhet atij se kur duhet të ndodhë kjo. Këtij nuk i besohet se çfarë kemi ne. Agroni thjesht donte të të q*** dhe të të shihja si një p***.

Nxënësja: Por duke qenë se unë jam e vogël dhe ti ke një familje atij nuk i besohet dashuria jonë. Nëse ai do e dinte nuk do të prezantonte me mua.

Në mesazhe del edhe emri i një mësueseje tjetër, që e dinte situatën brenda shkollës. Identiteti i saj nuk po publikohet për arsye etike, por “Stop” tregon thelbin e mesazhit për të dëshmuar se të gjithë kishin dijeni për situatën në shkollë.

Vasil Niko: Kjo mendonte se kam shumë dashnore. Ia thashë që të bëj seks duhet ta ndiej femrën. Ty të kam xhan i thashë, por je ***

Nxënësja: Uaaaa u habita. Sa ka që ta ka thënë këtë zemër.

Vasil Niko: Ma trego kë q* këtu më tha. Pak para se të njihja ty. Dhe pastaj u egërsua më tepër.

“Stop” disponon shumë mesazhe të mësuesve me nxënëset, por nuk i bën të gjitha publike për shkak se kanë tejkaluar qasjen seksuale dhe erotike.

Këto janë disa prej mesazheve që qarkullojnë në shkollë dhe që implikojnë shumë personazhe të mësimdhënies atje.

Emisioni “Stop” ka dijeni për shumë persona të përfshirë direkt apo indirekt për përfshirjen në këtë skandal seksual, por do të ruajnë anonimatin e tyre në një çështje që duhet të jetë sfidë e hetimit dhe drejtësisë.

Duket se gjithçka është mbuluar më së miri nga një rrjet nepotizmi, që funksionon në shkollë, ku të gjithë janë familjarë e të afërm me njëri-tjetrin.

Në këtë situatë, ministrja e Arsimit Besa Shahini i është përveshur medias për publikimin e skandalit, pa marrë përsipër asnjë përgjegjësi për atë që ndodh në shkollat tona./tvklan.al

LEXO TE PLOTE

Denoncim

Denoncimi i fortë i policit/ “Shefi i Kakavijës i përfshirë në trafikun e drogës me Greqinë”

Publikuar

-

Nga

Një polic dixhital ka hedhur akuza të forta për trafikun e drogës, me anë të ish-kryeministrit Sali Berisha.

Sipas tij, shefi i Stacionit të Policisë Kufitare Kakavijë, Vilson Dine është parë duke pirë kafe me Geno Shanen dhe Sokrat Bahon dhe për këtë të fundit thotë se u pikas duke transportuar lëndë narkotike një javë më vonë nga policia greke.

Polici deklaron se Baho theu traun e policisë greke dhe atë të policisë shqiptare në Kakavijë dhe Dine i pezulloi policët e palës tonë vetëm për dy ditë.

“Në datë 6 dhjetor 2019, Vilson Dine, shefi Kakavijës është parë duke pirë kafe me trafikantët Geno Shane dhe Sokrat Baho. Në datën 13 dhjetor 2019, Sokrat Baho trafikant me pasuri maramendëse, përcillet me orkestër nga miku i tij Vilson Dine dhe policët e tij, por nuk zgjati shumë përcjellja dhe shtetasi Sokrat Baho ndiqet me shpejtësi nga policia greke, e cila kishte dijeni se personi trafikonte lëndë narkotike. Sokrat Baho nga ndjekja e policisë s’kishte ku të shkonte dhe thyen traun e pikës kufitare greke dhe traun e palës shqiptare. Pas kësaj ngjarje, Vilson Dine pezulloi vetëm 2 ditë policët e tij trafikantë dhe i ktheu në dëtyrë pa bërë zhurmë, pasi ata mund ta denonconin shefin e tyre”, thuhet në mesazh.

LEXO EDHE:  “Vrasjet” barbare të Lali Erit/ Zbardhen të tjera detaje

LEXO EDHE:  Denoncimi i "Fiks Fare"/ Mamografia në ambulancën qendrore, prej 2 javësh jashtë funksionit

Ndërkohë, polici dixhital ngre akuzat se edhe instancat më të larta nuk kanë marrë asnjë masë, pasi pretendon se dinë çdo informacion, por kanë marrë lekë dhe kanë heshtur./ CNA.al

LEXO TE PLOTE