Ekonomia shqiptare në krizë/ Bizneset e kunatit të Bashës, lulëzojnë

Një nga kompanitë kryesore në fushën e reklamimit dhe organizimit të eventeve në tregun shqiptar prej disa vitesh është Landmark Comunications. Aktiviteti i saj filloi në vitin 2012 dhe në kohën e Rilindjes të Socialistëve ajo kapi shifrat refkord të xhiros dhe punëve që kryente. Nga një biznes me disa punonjës Erion Isufi, pronari i … Continue reading Ekonomia shqiptare në krizë/ Bizneset e kunatit të Bashës, lulëzojnë