CNA.al paralajmëron skandalin e radhës/ Kush e ka këtë pallat Zoti Blushi?

CNA.al prej disa ditësh ka sjellë për lexuesit e saj një dosje të plotë investigative ne lidhje me një skemë qeveri-oligarkë-media. Skema fillon tek qeveria, koncesioni i inceneratorëve, për të shkuar tek një kompani e regjistruar në Bullgari, e cila vjen në Tiranë dhe ble 51% të aksioneve të Valtelina kafe, e njohur me emrin … Continue reading CNA.al paralajmëron skandalin e radhës/ Kush e ka këtë pallat Zoti Blushi?