Marku për tubimin e Metës/ “Shqipëria mund të shkojë në luftë civile për më pak se 24 orë”

Pedagogu Mark Marku ka dalë në krah të presidentit Ilir Meta dhe tubimin e thirrur për në datën 2 mars e ka cilësuar të ligjshëm. Ai pretendon se çdo President ka të drejtë të takohet dhe konsultohet me qytetarët, ndërsa akuzat i drejton nga kryeministri Edi Rama. Sipas tij,  Rama po tenton të bëjë goditjen … Continue reading Marku për tubimin e Metës/ “Shqipëria mund të shkojë në luftë civile për më pak se 24 orë”