Dosja e Blushit në SPAK/ Skandali me pronat në Tiranë dhe Korçë

Ben Blushi, miliarderi i medias, dhe oligarku politikan me pasuri të çmendur, është përpjekur që të fshehë një pasuri 500 milionëshe, duke e deklaruar atë për vetëm 30 mijë euro. CNA.al ka siguruar deklarimet e bëra në ILDKPI, ku sipas dokumenteve, deklarohet se në vitin 2015, me vetëm 30 mijë euro, Ben Blushi ka blerë … Continue reading Dosja e Blushit në SPAK/ Skandali me pronat në Tiranë dhe Korçë