Video – Avokati dhunon lypësin në mes të qytetit

Një ngjarje e paprecedentë është regjistruar në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë. Mësohet se avokati i njohur Tomë Gashi ka përbuzur një lypësin dhe i ka gjuajtur me shqelm parave që ai kishte mbledhur nga qytetarët. Ky moment është filmuar nga qytetarët, të cilët tregojnë se avokati Gashi e ka poshtëruar lypësin me fjalë të … Continue reading Video – Avokati dhunon lypësin në mes të qytetit