Lajmi i madh erdhi/ Luli ka dalë shëtitje në Tiranë

Më në fund erdhi edhe lajmi i madh. Pasi bëri një xhiro jashtë vendit, për pushimet e fundjavës, kreu i Republikës së re është rikthyer në vendlindje dhe për më tepër ka dalë xhiro nëpër Tiranë, si një djalë i mbarë që shqetësohet për hallet e qytetarëve. Pas fotove duke pirë kafe në lagje apo … Continue reading Lajmi i madh erdhi/ Luli ka dalë shëtitje në Tiranë