Video-A ka turp Lulzim Basha ?!

Në maj të vitit 2017, pasi kishte gënjyer demokratët dhe i ngujoi në çadër, i tradhëtoi këta të fundit, duke u ulur në tryezë me kryeministrin Edi Rama. Mori pothuajse gjysmën e qeverisë, dhe hyri në zgjedhje me Ramën, duke i shkaktuar një katastrofë elektorale Partisë Demokratike. Në zgjedhjet e 25 qershorit 2017, Partia Demokratike … Continue reading Video-A ka turp Lulzim Basha ?!