A mund të na gënjejë Luli me një qese domate ?!

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka ndarë sot në rrjetet sociale, një foto me një pensioniste, që po e ndihmon duke i mbajtur qeset me blerjet që ka bërë. Pra, sot, pas shtatë vitesh si kryetar opozitës, Lulzim Bashën e shohim më një qese domate, mund të jetë dhe mollë apo shegë, por kjo … Continue reading A mund të na gënjejë Luli me një qese domate ?!