Lulzim Basha konkuron Olti Currin

Kryetari i Republikës së re, Lulzim Basha vërtetë që na ka surprizuar së fundi. Luli na ka treguar se nëse ia do puna, mundet edhe të zgjohet herët. Lulzim Basha ka bërë një postim në instagramin e tij si personazh publik, ku i bën reklamë një biznesi, dhe pse jo kështu mund t’i bëjë nder … Continue reading Lulzim Basha konkuron Olti Currin