Si i përdori dhe tradhëtoi Basha PD-në dhe demokratët për interesat e tij

Në dhjetor të vitit 2018, Lulzim Basha do të deklaronte se opozita do të kthehej në Parlament dhe se nuk do t’i digjte mandatet dhe nuk do të shkonte para Kryeministrisë, pasi mund të kishte telefonata nga Merkel dhe Trump, nga kancelarja gjermane dhe presidenti i SHBA-ve, të cilët do ta ndalnin në këtë rrugëtim … Continue reading Si i përdori dhe tradhëtoi Basha PD-në dhe demokratët për interesat e tij