Skandal-Veliaj hedh fëmijët në rrugë/ Zbardhen gënjeshtrat e kryebashkiakut

“Kemi tre ditë që kemi hapur çerdhet dhe kopshtet e Tiranës, çdo gjë ka vajtur fjollë. Drejtoreshat e çerdheve dhe kopshteve e kanë menaxhuar edhe situatën psikologjike, por edhe procesin e rifillimit në kopshte dhe çerdhe me shumë qetësi dhe pa panik”. Kështu ka deklaruar kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, me 6 Dhjetor 2019, në … Continue reading Skandal-Veliaj hedh fëmijët në rrugë/ Zbardhen gënjeshtrat e kryebashkiakut