Luli në Itali për biznes/ Pse na e fsheh Palin?!

Pas pushimeve në Karaibe, kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha, udhëtoi drejt Italisë, ku gjoja po zhvillon disa takime të rëndësishme. Vetë Luli ka publikuar në rrjetet sociale foto nga Italia, ku thotë se është takuar me drejtues të suksesshëm të industrisë, infrastrukturës, dhe logjisitikës, në rajonin e Friuli-Venezia-Giulia. Një ndër ta është dhe biznesmeni … Continue reading Luli në Itali për biznes/ Pse na e fsheh Palin?!