Veliaj lë në harresë qindra fëmijë/ “Stop” zbarkon në kopshtin e mbyllur pas tërmetit

Tërmeti tragjik i 26 nëntorit, la pasoja të rënda edhe në Tiranë, në ndërtesa të shumta. Përveç banesave të dëmtuara, probleme ka pasur edhe në shkolla e kopshte. Por, kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, më shumë sesa punë për të zgjidhur problemet e qytetarëve që mbeten të pastrehë, dhe fëmijëve që mbetën pa shkolla dhe … Continue reading Veliaj lë në harresë qindra fëmijë/ “Stop” zbarkon në kopshtin e mbyllur pas tërmetit