Mashtrimi i “Fly Ernest”/  Qytetarët gdhijnë netët në aeroporte

Kompania “Fly Ernest” vazhdon të tallet dhe të mashtrojë qytetarët, të cilët i lë shpeshherë në mes të rrugës dhe nuk i kompenson as biletat e udhëtimit. Rastet më të fundit janë shënuar gjatë 72 orëve të fundit, ku qindra qytetarë janë lënë në pritje në aeroportin shqiptar dhe në atë të Bolonjës në Itali, … Continue reading Mashtrimi i “Fly Ernest”/  Qytetarët gdhijnë netët në aeroporte