Inceneratoret marrin 47 mln euro financime nga buxheti, 14 mln shkojnë për Tiranën

Impiantet e trajtimit të mbetjeve nëpërmjet metodës së incinerimit që do të ndërtohen nëpërmjet koncesioneve me Partneritet Publik -Privat, në qytetet Elbasan, Fier dhe Tiranë kanë marrë deri më tani me 5.7 miliardë lekë ose 47 milionë euro financime nga buxheti i shtetit, sipas të dhënave zyrtare nga Ministria e Financave. Financimet përfshijnë periudhën 2017-2019, … Continue reading Inceneratoret marrin 47 mln euro financime nga buxheti, 14 mln shkojnë për Tiranën