Kapja e Gjykatës Kushtetuese/ Meta “i ankohet” djalit të Xhorxh Soros

Presidenti Ilir Meta ka pritur në një takim Zëvendëspresidentin e Fondacionit “Shoqëria e Hapur”, Aleksandër Soros dhe Drejtorin Ekzekutiv të zyrës së Fondacionit në Shqipëri, Andi Dobrushi. Sipas njoftimit të presidencës, Meta i njohu me shqetësimet e tij, të bëra edhe publike, për përpjekjet e qeverisë për kapjen e institucioneve të drejtësisë, e sidomos të … Continue reading Kapja e Gjykatës Kushtetuese/ Meta “i ankohet” djalit të Xhorxh Soros