Dështimi i Veliajt në kohë emergjence/ Lë në harresë kopshtet e Tiranës

Tërmeti tragjik i 26 nëntorit, la pasoja të rënda edhe në Tiranë, ku kishte edhe një viktimë dhe shumë ndërtesa të dëmtuara. Por, përveç banesave të dëmtuara, probleme ka pasur edhe në shkolla dhe kopështe. Disa ditë më parë, ishte zëdhënësja e PD-së, Ina Zhupa e cila hodhi akuza të forta në drejtim të kryebashkiakut … Continue reading Dështimi i Veliajt në kohë emergjence/ Lë në harresë kopshtet e Tiranës