Basha, 1.7 milion dollarë pasuri/ Asnjë qindarkë për të dëmtuarit nga tërmeti

Kryetari i Republikës së re, Lulzim Basha, dje ka njoftuar përmes zyrës së tij të shtypit se kishte anulluar festën e PD-së, që pritej të mbahej sot në 11 dhjetor dhe fondet për këtë festë do t’iu kalonin të dëmtuarve nga tërmeti. Në fakt e gjitha është një fake news, një mashtrim i radhës, një … Continue reading Basha, 1.7 milion dollarë pasuri/ Asnjë qindarkë për të dëmtuarit nga tërmeti