Vendimi i Bashës/ PD dhuron fondet e pritjes tradicionale të 11 dhjetorit për të prekurit e tërmetit

Aktivitetet e planifikuara për 11 dhjetorin, ditën e themelimit të Partisë Demokratike janë anulluar, dhe të gjitha fondet e përcaktuara për këto aktivitete se bashku me kontribute të anëtarëve dhe simpatizantëve të saj do të shkojnë në ndihmë të personave të goditur nga tërmeti i 26 Nentorit. “Solidariteti me të dëmtuarit nga tërmeti dhe mbështetja … Continue reading Vendimi i Bashës/ PD dhuron fondet e pritjes tradicionale të 11 dhjetorit për të prekurit e tërmetit