Shembja e objekteve në Durrës/ Po zhduken provat e krimit

Ka filluar në Thumanë, në Durrës shembja e disa objekteve të cilat janë të pabanueshme. Pavarësisht kësaj situate emergjente edhe pse këto objekte përbëjnë rrezik për banorët që i kanë në pronësi, ato nuk duhet të shemben. Objektet duhet të rrethohen dhe të ruhen nga policia, asnjë banor nuk duhet të lejohet të hyjë, por … Continue reading Shembja e objekteve në Durrës/ Po zhduken provat e krimit