Gjashtë ditë nga tërmeti katastrofik/ Prokuroria ende “në gjumë”

Gjashtë ditë pas tërmetit të datës 26 nëntor ku pasojat ishin katastrofike, prokuroria nuk ka hedhur ende asnjë hap. Janë 51 viktima qindra godina të pabanueshme, dhjetëra të tjera të shembura, shumë objekte të reja të coptuara të, dërmuara nga tërmeti, janë disa qindra të plagosur dhe disa mijëra të pastrehë. Një bilanc katastrofash nga … Continue reading Gjashtë ditë nga tërmeti katastrofik/ Prokuroria ende “në gjumë”