Analiza paraprake/ Tërmeti ka shkaktuar mbi 1 miliard euro dëme

Qeveria ka filluar të bëjë një analizë paraprake të dëmeve të shkaktuara nga kjo katastrofë natyrore që goditi, kryesisht Durrësin dhe Thumanën. Por, tashmë janë shtuar edhe Laçi dhe Lezha. Nga të dhënat paraprake të kryeministrit dhe të Ministres së Mbrojtjes, Olta Xhaçka, kemi qindra banesa, pallate, apartamente, të shkatërruara. Me mijëra banorë të ngelur … Continue reading Analiza paraprake/ Tërmeti ka shkaktuar mbi 1 miliard euro dëme