Këmbët përpjetë të kunatit dhe humoristëve

Mediat dje dhe sot, raportuan me foto një udhëtim të kreut të Republikës së Re, Lulzim Basha, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij në avion. Një foto ku bashkëshortja me këmbë përpjetë lexonte libra dhe Luli dëgjonte muzikë në kufje. Për të dhënë detaje në lidhje me këtë udhëtim ka reaguar vetë zëdhënësi jo zyrtar … Continue reading Këmbët përpjetë të kunatit dhe humoristëve