Patundshmëri shumëkatëshe, bar-kafe dhe makina luksoze/ Bizneset e gjyqtares së Apelit

Biznese, patundshmëri  shumëkatëshe dhe jo vetëm, apartamente nga Tirana, në Vlorë dhe Orikum, bar-bufe,  dhe disa llogari bankare përbëjnë pasurinë e gjyqtares së Apelit të Vlorës, Iliba Bezati. Kjo e fundit, është pjesë e listës së fazës së dytë të Vettingut dhe pasuria e saj bashkë me dy kriteret e tjera do të hetohet në … Continue reading Patundshmëri shumëkatëshe, bar-kafe dhe makina luksoze/ Bizneset e gjyqtares së Apelit