Connect with Us

Gjyqtari që “rrëzoi” Metën/ Me patundshmëri në bregdet si Presidenti

Vetingu

Gjyqtari që “rrëzoi” Metën/ Me patundshmëri në bregdet si Presidenti

Publikuar

-

Gjyqtari i Apelit të Shkodrës, Astrit Kalaja është pjesë e Kolegjit Zgjedhor, madje anëtari më i vjetër i këtij Kolegji.

Kalaja i cili tashmë është në procesin e rivlerësimit nga organet e Vettingut, në vitin 2011, bashkë me kolegët e tij, i “dhuroi”, Lulzim Bashës, Bashkinë e Tiranës, duke marrë një vendim pro tij dhe kundër kryeministrit aktual Edi Rama.

                      Astrit Kalaja

Ndërsa në Qershor të këtij viti, Astrit Kalaja, sëbashku me anëtarë të tjerë të Kolegjit Zgjedhor i treguan “dhëmbët” Presidenti Ilir Meta.

Pasi Kolegji Zgjedhor rrëzoi dekretin e presidentit Meta për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Në këtë mënyrë me rrëzimin e dekretit, Kalaja doli kundër Lulzim Bashës dhe Monika Kryemadhit, që përkrahnin dekretin e Metës.

Në këto rrethana, Kalaja mbahet mend më shumë se pjesë e Kolegjit Zgjedhor se sa nga çështjet gjyqësore në Apelin e Shkodrës.

CNA.al ka bërë një vëzhgim të pasurisë së deklaruar prej tij nga viti 2003 deri në vitin 2018.

Ai e nis deklarimin e pasurisë me një apartament me sipërfaqe 62 m2, për të vijuar një vit më tej me blerjen e frigoriferit me kredi, për ta shtuar në vitet e mëvonshme me patundshmëri në plazhin e Velipojës dhe jo vetëm.

Në vitin  2007 ai ka blerë një apartament me sipërfaqe 120 m2 me vlerë 38 400 eurosi dhe një autoveturë Benz me vlerë 2 500 000 lekë. Ndërsa në vitin 2013 ai ka blerë tokë arë me sipërfaqe 379 m2, , në të cilën ka një ndërtim informal përreth rreh 60 m2 e ndoshur në fshatin Pulaj, plazh Velipojë me vlerë 1 800 000.

Ndër vite ka hapur dhe shtuar depozita bankare vetëm me pagën e tij dhe të bashkëshortes.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar prej tij.

Viti 2003

Ap banimi me sip 62 m2.

Autoveturë blerë në shumën 0,15 milion lekë.

Paga si gjyqtar në Shkodër në shumën 0.88 milion lekë.

Paga e bashkëshortes, KESH, në shumën, 02,52 milion lekë.

Viti 2004

Gjendje cash në shumën 400 000 lekë.

Kredi për blerje frigoriferi në shumën 42 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblime nga Gjykata e Apelit, Shkodër në shumën 590 216 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja në KESH, në shumën 396 000 lekë.

Viti 2005

Kursime nga të ardhurat familjare në shumën 539 011 lekë.

Gjendje cash në shumën 100 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblime nga Gjykata e Apelit, Shkodër në shumën 1 135 204 lekë.

Të ardhura nga orët shtesë në Kolegjin Zgjedhor në Zgjedhjet parlamentare të vitit 2005 në shumën 70 278 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja në KESH, në shumën 396 000 lekë.

Detyrim për shkollën e  fëmijëve në shumën 90 000 lekë.

Viti 2006

Shtesë në ap, aneks me sip 13 m2 me vlerë 400 000 lekë.

Shtesë në kursime, 400 000 lekë.

Gjendje cash në shumën 100 000 lekë.

Të ardhura nga paga në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 155 000 lekë.

Shpërblime dhe dieta të deklaruesit në shumën 36 600 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja në KESH, në shumën 430 729 lekë.

Viti 2007

Ap me sip 120 m2 me vlerë 38 400 euro. Blerë me kredinë e marrë në shumën 3 000 000 lekë.

Autoveturë Benz me vlerë 2 500 000 lekë.

Gjendje cash në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga, shpërblime dhe dieta në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 377 243 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja në shumën 377 912 lekë.

Kredi në shumën 3 000 000 lekë. Shuma e pashlyer është 3 023 989 lekë.

Detyrim ndaj firmës për blerjen e ap, në shumën 13 400 euro.

Viti 2008

Të ardhura nga shitja e ap të vjetër në shumën 3 500 000 lekë.

Kursime nga pagat dhe cash në shtëpi në shumën 400 000 lekë.

Gjendja e llogarisë është pakësuar në shumën 437 732 lekë.

Të ardhura nga paga, shpërblime dhe dieta në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 285 600 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuse, në shumën 318 300 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si specialiste në një kompani në shumën 420 000 lekë.

Detyrime për shkollimin e vajzës në shumën 65 000 lekë.

Kredi në shumën 3 000 000 lekë. Shuma e pashlyer është 2 920 018 lekë.

Detyrim ndaj firmës për blerjen e ap, në shumën 13 400 euro.

Viti 2009

Kursime nga pagat dhe cash në shtëpi në shumën 200 000 lekë.

Gjendja e llogarisë së pagës në shumën 268 755 lekë.

Shlyer diferenca prej 13 400 euro, që i kishte kompanisë së ndërtimit, për ap.

Nga shuma 3 500 000 e shitjes së shtëpisë ka mbetur shuma 1 700 000 lekë.

Të ardhura nga paga, shpërblime dhe dieta në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 296 296 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuse, në shumën 380 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si specialiste në një kompani në shumën 420 000 lekë.

Detyrime për shkollimin e vajzës në shumën 65 000 lekë.

Kredi në shumën 3 000 000 lekë. Shuma e pashlyer është 2 873 666 lekë.

Viti 2010

Kursime nga pagat dhe cash në shtëpi në shumën 300 000 lekë.

Gjendja e llogarisë së pagës në shumën 146 280 lekë.

Pakësim i parave, shuma 2 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga, shpërblime dhe dieta në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 410 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuse, në shumën 450 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si specialiste në një kompani në shumën 420 000 lekë.

Detyrime për shkollimin e vajzës në shumën 90 000 lekë.

Kredi në shumën 3 000 000 lekë. Shuma e pashlyer është 800 000 lekë.

Viti 2011

Kursime nga pagat dhe cash në shtëpi në shumën 500 000 lekë.

Gjendja e llogarisë së pagës në shumën 2 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga, shpërblime dhe dieta në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 470 000 lekë.

LEXO EDHE:  Meta takim me zyrtarë të KiE/ Ja çfarë tha për Vetting-un

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 480 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes si specialist, inxhiniere elektrike në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga puna si pedagog i jashtëm në një universitet privat në shumën 65 000 lekë.

Të ardhura nga bursa e vajzës në Austri, në shumën 720 euro.

Detyrime për shkollimin e vajzës në shumën 163 000 lekë.

Kredi në shumën 3 000 000 lekë. Është shlyer e tëra.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite.

Viti 2012

Gjendje llogarie në shumën 102 359 39 lekë.

Gjendje cash në banesë në shumën 250 000 lekë.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 253 931 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 539 530  lekë.

Të ardhura nga puna si pedagog i jashtëm në një universitet privat në shumën 111 900 lekë.

Të ardhura nga bursa e vajzës në Austri, në shumën 720 euro.

Detyrime për shkollimin e vajzës në shumën 163 000 lekë.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 1 934 952,62 lekë.

Viti 2013

Shtesë në gjendjen cash në shumën 251 298 lekë.

Gjendje cash në banesë në shumën 180 000 lekë.

Tokë arë me sip 379 m2, nga e cila 120 m2 është rrugë kalimi, në të cilën ka një ndërtim informal përreth rreh 60 m2 e ndoshur në fshatin Pulaj, plazh Velipojë me vlerë 1 800 000. Blerë me kredinë e marrë në shumën 2 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 275 482 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 550 950 lekë.

Të ardhura nga bursa e vajzës në Austri, në shumën 95 798 lekë.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 1 811 944 lekë.

Viti 2014

Blerë autoveturë me vlerë 250 000 lekë.

Shtesë në bursën e vajzës nga Ministria e Austrisë në shumën 5 700 euro.

Gjendje në llogarinë e pagës në shumën 10 621 lekë.

Gjendje cash në shtëpi 850 000 lekë.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 383 360 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 585 250 lekë.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 1 570 158, 89 lekë.

Viti 2015

Shtesë 680 euro nga trajtimi me bursë i vajzës, derdhur në llogarinë e bashkëshortes.

Shtesë në llogarinë e pagës në shumën 37 468 lekë.

Gjendje cash në shtëpi në shumën 120 000 lekë.

Pakësim i gjendjes së llogarisë së bashkëshortes në shumën 96 640 lekë.

Shtesë në llogari të vajzës në shumën 645 euro.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 383 400 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 585 520 lekë.

Llogari bankare e deklaruesit me vlerë 20 euro.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 1 407 953 06 lekë.

Viti 2016

Shtesë në llogarinë e pagës në shumën 517189, 66 lekë.

Pakësim nga gjendja cash në shtëpi në shumën 500 000 lekë.

Pakësim me 850 000 lekë.

Gjendje në llogarinë e vajzës në shumën 3647 92 euro.

Gjendje në llogarinë e kredisë në shumën 11 514 lekë.

Llogari bankare e deklaruesit me vlerë 20 euro.

Llogari bankare e bashkëshortes në shumën 138 euro.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 441 401 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si mësuese, në shumën 593 532 lekë.

Të ardhura nga bursa e vajzës në shumën 96 650 lekë.

Të ardhura nga shitja e makinës me vlerë 100 000 lekë.

Të ardhura në llogari të vajzës në shumën 6 500 euro.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 1 174 700 lekë.

Detyrim për shkollën e vajzës në shumën 457 56 euro.

Detyrim për strehimin e vajzës në Austri në shumën 1 912 euro.

Viti 2017

Pakësim në llogarinë e pagës në shumën 131467,70 lekë.

Shtesë në llogarinë e pagës së bashkëshortes në shumën 82328,17 lekë.

Pakësim i gjendjes cash në shtëpi, kanë mbetur 140 000 lekë.

Shtesë në llogarinë e vajzës në shumën 126 08 euro.

Pakësim në llogarinë e vajzës në Vjenë, në shumën 33292,96 euro.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 426 520 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si inxhiniere, specialiste në KESH, në shumën 1 113 936 lekë.

Llogari e pagës së bashkëshortes në shumën 35 010 lekë.

Të ardhura në llogarinë e vajzës, 6500 euro.

Kredi në shumën 2 200 000 lekë me afat 10 vite. Shuma e pashlyer është 929 917 lekë.

Detyrim për shkollën e vajzës në shumën 457 56 euro.  Janë paguar  915.12 euro.

Detyrim për strehimin e vajzës në Austri në shumën 2 178 euro. Janë paguar  2 877 euro.

Detyrim për qiranë e banesës në Tiranë, paguar në shumën 264 000 lekë.

Viti 2018

Shtesë në llogarinë e pagës në shumën 237706,48 lekë.

Pakësim në llogarinë e pagës së bashkëshortes, 28 760 lekë.

Gjendje cash në shtëpi, 240 000 lekë.

Shtesë në llogarinë e kredisë në shumën 40139 lekë.

Shtesë në llogarinë e kredisë në shumën 5 euro.

Llogaria e vajzës e pakësuar, ka mbetur shuma 44 69 euro.

Shtesë në llogarinë e vajzës në shumën 3566 52 euro.

Shtesë në gjendjen cash, 2 000 euro.

Shtesë në gjendjen cash të djalit në shumën 25 000 lekë.

Të ardhura nga paga, në Gjykatën e Apelit, Shkodër në shumën 1 445 330 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Valbona Kalaja si inxhiniere, specialiste në KESH, në shumën 1 294 302 lekë.

Kredi në shumën 1 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës në dy kompani në Austri si programuese, në shumën 8471 06 euro.

Të ardhura në llogarinë e vajzës, 5 000 euro.

Të ardhura në llogarinë e vajzës, 4 900 euro.

Të ardhura në llogarinë e vajzës, 600 euro.

Të ardhura nga puna e djalit në shumën 25 000 lekë./CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

KPA merr vendimin/ Largon përfundimisht nga sistemi i drejtësisë Petrit Çenon

Publikuar

-

Nga

KPA merr vendimin/ Largon përfundimisht nga sistemi i drejtësisë Petrit Çenon

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur të lërë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin e gjyqtarit të Apelit të Durrësit, Petrit Çeno për mosdeklarime dhe deklarime të rreme.

Në shkurt të vitit 2019, KPK vendosi të shkarkojë nga detyra pasi u konstatuar një sërë problemesh për kriterin e deklarimit të pasurisë.

Sipas Komisionit, veç mungesës së të ardhurave të ligjshme për të justifikuar pasurinë, Çeno kishte fshehur të ardhurat vjetore dhe pjesëmarrjen e të birit si aksioner në 5 kompani.

KPK gjeti probleme edhe në blerjen e një apartamenti 98 m2 dhe një garazhi 22 m2, shitjen e një apartamenti në Durrës dhe blerjen e një apartamenti tjetër në Golem. Komisioni e akuzon subjektin për një sërë fshehjesh të pasurisë, përfshi vlerën e një apartamenti 144 m2 të blerë nga bashkëshortja, ndërsa shprehet se Çeno kishte mashtruar bankën për një kredi të cilës i ishte ndryshuar destinacioni.

Në njoftimin e KPA thuhet se trupi gjykues, i përbërë nga Rezarta Schuetz kryesuese, Natasha Mulaj relatore dhe Albana Shtylla, Ardian Hajdari e Ina Rama anëtarë shqyrtuan në dhomë këshillimi ankimin e Çenos dhe vendosën ta rrëzojnë atë duke e larguar përfundimisht nga sistemi i drejtësisë.

LEXO EDHE:  Dhunimi i transgjinores Anxhela/ Reagon Meta: Sulm burracak

LEXO EDHE:  Meta kërcënon sërish Dvoranin/ “Kam plot video në pritje”

Çeno është në të njëjtën kohë në pritje të apelit, pasi u dënuar nga ish-Gjykata e Shkallës së Parë për Krime të Rënda për korrupsion së bashku me dy kolegë.

Tre gjyqtarët e Apelit të Durrësit, Kliton Spahiu, Petraq Dhimitri dhe Petrit Çeno u shpallën fajtorë më 29 tetor 2019 dhe u dënuan nga ish-Gjykata e Krimeve të Rënda me nga 2 vjet burg secili për veprën penale të korrupsionit, ndërkohë që biznesmeni Namik Sadik, i akuzuar se u ka paguar atyre udhëtimin në Madrid, u dënua me një vit burg.

Tre gjyqtarët akuzohen se kanë ndërmarrë një udhëtim në Spanjë në tetor 2014 në shoqërinë e biznesmenit Namik Sadik, pronari i një kompleksi turistik në Durrës dhe se udhëtimi është paguar prej tij. Ky udhëtim përfshinte ndjekjen e ndeshjes së futbollit midis Real Madrid dhe Barcelonës, i njohur si derbi “El Classico”.

Përveç dënimit me burg, gjykata vendosi t’u heqë tre gjyqtarëve të drejtën për të ushtruar funksione publike për një periudhë 5-vjeçare. Të pandehurit përfituan ulje me 1/3 e dënimit për shkak të pranimit të gjykimit të shkurtuar./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Një tjetër prokurore i shtohet SPAK

Publikuar

-

Nga

Një tjetër prokurore i shtohet SPAK

Një tjetër prokurore do të jetë pjesë e Prokurorisë së Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

Mësohet se bëhet fjalë për Manjola Kajana, e cila u rikonfirmua në detyrë nga KPA, duke e çuar kështu në 13 numrin e prokurorëve.

Në njoftimin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit thuhet se u shqyrtua ankimimi i Komisionerit Publik, kundër vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që e konfirmoi në detyrë një vit më parë.

“Gjatë parashtrimit të konkluzioneve përfundimtare, Komisioneri Publik u shpreh se aktet e administruara përmbushin nevojat e hetimit dhe bazuar në to, nuk provohet që subjekti i rivlerësimit, znj.Kajana, të ketë qenë në kushtet e konfliktit të interesit gjatë ushtrimit të funksionit të magjistratit dhe po ashtu, denoncimet e ardhura në adresë të saj, nuk kanë gjetur asnjë mbështetje ligjore. Për këto arsye, Komisioneri Publik kërkoi lënien në fuqi të vendimit nr.162, datë 19.06.2019 dhe konfirmimin në detyrë të subjektin të rivlerësimit”, thuhet në njoftim.

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Gjyqtarja Alkelina Gazidede përballet me akuza për “njëanshmëri dhe konflikt interesi”

Publikuar

-

Nga

Gjyqtarja Alkelina Gazidede përballet me akuza për “njëanshmëri dhe konflikt interesi”

Në seancën e dytë dëgjimore, gjyqtares Alkelina Gazidede iu vu në dukje një denoncim që ngrinte dyshime për njëanshmëri në dy vendime të prishura nga Gjykata e Lartë dhe dyshimet për konflikt interesi. Gazidede mohoi akuzat, ndërsa kërkoi të konfirmohej në detyrë.

Nga Vladimir Karaj

Gjyqtarja e Gjykatës Administrative të Apelit, Alkelina Gazidede u përball në një seancë të dytë dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me një denoncim që ngrinte dyshime për konflikt interesi dhe gjykim të çështjeve të njëjta në dy shkallë të gjyqësorit. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, i përbërë nga Suela Zhegu kryesuese, Genta Tafa Bungo relatore dhe Firdes Shuli anëtare, bëri me dije se çështja ishte shtyrë, pikërisht për shkak të denoncimit të marrë në ditën e seancës dëgjimore të 10 janarit 2020.

Sipas denoncuesit, Gazidede kishte shqyrtuar si gjyqtare e Shkallës së Parë dhe më pas si gjyqtare e Apelit dy çështje të njëjta, duke dëmtuar paanshmërinë e procesit. Sipas denoncimit, Gjykata e Lartë që kishte shqyrtuar ankimin e palëve, e kishte përdorur këtë si argument për prishjen e vendimeve të Apelit. Po ashtu, denoncuesi pretendonte se Gazidede ishte në konflikt interesi dhe se kishte gjykuar çështje me palë kompaninë Albtelekom, në të cilën kishte aksione. Gazidede i kundërshtoi akuzat. Ajo tha se për një nga çështjet, gjykimi i saj kishte qenë i arshivuar dhe edhe pse palët ishin të njëjta dhe objekti i saj i ngjashëm.

Gazidede tha se në rastin e dytë, ajo nuk kishte gjykuar çështjen siç përmendej në denoncim, por kishte zhvilluar vetëm një seancë paraprake. Gjyqtarja tha se kjo seancë kishte dështuar, pasi palët nuk kishin qenë të pranishme dhe pas kësaj ajo kishte kaluar në dhomën penale dhe çështja ishte rishortuar. E pyetur nga relatorja se pse Gjykata e Lartë kishte vendosur të prishte vendimet e Apelit Administrativ, nisur edhe nga prania e saj në këto çështje më herët, Gazidede tha se “Gjykata e Lartë nuk kishte pasur arsye ta shikonte kaq thellë rastin”. Ajo vuri në dukje se vendimet kishin qenë unanime dhe se prania e saj nuk kishte ndikuar në proces. Gazidede po ashtu mohoi akuzat për konflikt interesi për shkak të aksioneve në kompaninë Albtelekom. Ajo tha se aksionet, prej të cilave ishte hequr dorë, ishin të papërfillshme.

LEXO EDHE:  Meta takim me zyrtarë të KiE/ Ja çfarë tha për Vetting-un

LEXO EDHE:  Meta takim me zyrtarë të KiE/ Ja çfarë tha për Vetting-un

“Janë vetëm 0.000333 për qind,” tha ajo, duke theksuar se ishin përfituar nga bashkëshorti si punonjës i kompanisë kur ajo ishte shtetërore. Ajo shtoi se vlera e tyre ishte e vogël dhe se asnjëherë nuk kishin përfituar dividentë nga kompania. “Nëse de jure vlerësohet si shkelje, de fakto s’ka pasur pasoja,” shtoi jo, duke theksuar se vlera e aksioneve kishte qenë vetëm në letër. Gazidede e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1996 dhe ka punuar për më shumë se një dekadë në Gjykatën e Tiranës. Ajo u emërua gjyqtare në Gjykatën Administrative të Apelit në nëntor 2013 me dekret të Presidentit të Republikës.

Në janar të këtij viti ajo u përball në seancë dëgjimore me një raport negativ nga Inspektoriati i Lartë për Deklarimin dhe Kontrollin e Pasurisë dhe të Konfliktit të Interesit, ILDKPKI dhe me barrën e provës për disa prej pasurive. KPK vuri në dukje disa mosdeklarime dhe mungesë burimesh. Gjyqtarja pretendoi se mosdeklarimet ishin “gabim njerëzor”, ndërsa kërkoi të merreshin parasysh punë dhe të ardhura që nuk ishin parë nga Komsioni.

Edhe në këtë seancë, asaj iu vu në dukje si konflikt interesi pasja e askioneve, ndërsa u tha se i ishte kaluar barra e provës edhe për një sërë gjetjesh në kriterin e profesionalizmit. Gazidede ka kërkuar në të dy seancat konfirmimin në detyrë. Vendimi pritet të njoftohet më 10 korrik 12.00.

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: