Connect with Us

Hetim Ramës për shpërdorim detyre/ Ngushtohet “laku” i gjyqtarit të Tiranës

Vetingu

Hetim Ramës për shpërdorim detyre/ Ngushtohet “laku” i gjyqtarit të Tiranës

Publikuar

-

gjykata e tiranes jep vendimin

Procesi i Vettingut po vijon rivlerësimin me listën prioritare dhe paralelisht me këtë proces edhe CNA.al po hedh dritë mbi të kaluarën dhe tashmen e prokurorëve dhe gjyqtarëve, duke e vënë theksin tek mënyra se si ata kanë krijuar pasurinë.

Gjyqtari Altin Abdiu nuk është pjesë e listës prioritare të Vettingut, mirëpo ai mund të thuhet se mban rekord për denoncime nga qytetarët.

Në vitin 2017, “listën e zezë”, të publikuar nga kryeministri Edi Rama për njerëzit e drejtësisë, sipas denoncimeve që ai kishte marrë e kryesonte gjyqtari Altin Abdiu.

Dhë se fundmi emri i Abdiut është rikthyer në vëmendje nga emisioni “Stop”, me pretedimin se ka shkelur ligjin, pasi ka gjetur dy shtetas fajtorë për vdekjen e një 25-vjeçarje, ndërkohë i ka dënuar vetëm me 400 000 lekë gjobë.

CNA.al nuk i komenton vendimet e gjykatave, ndaj nuk përmendin emra të paditurish apo fajtorësh siç është shprehur gjyqtari në vendim.

Duke mbetur tek aspekti profesional risjellim në vëmendje, se në  vitin 2013, Gjykata e Tiranës vendosi që të hetojë ish kryeprokuroren Ina Rama, për “shpërdorim detyre”.

Ky vendim ka ardhur pas një padie të prokurorit të Kurbinit, Bardhyl Shehu, në atë kohë.

Ka qenë gjyqtari Altin Abdiu që ka vendosur hetimin e ish-kryeprokurores Ina Rama, e cila sot është komisionere Vettingu në shkallën e dytë.

Nuk dihet se cili ishte vendimi përfundimtar i Abdiut, por prokurori ankimues Shehu, u rikthye në detyrë nga ana e pasardhësit të Ramës, Adriatik Llalla.

Por, nëse gjyqtari Abdiu do të bjerë në duart KPA-së, ka shumë dyshime dyshime nëse do ta shohë më derën e Gjykatës së Tiranës, të paktën si gjyqtar.

Laku i gjyqtarit Abdiu njëherësh ngushtohet edhe nga denoncimet e qytetarëve në drejtim të tij, si ishte rasti i emisionit STOP.

CNA.al ka bërë një vëzhgim mbi pasurinë e gjyqtarit Altin Abdiu, dhe burim kryesor të të ardhurave në vite ka pagën, prej cilës ka prodhuar kursime të majme, që shkojnë deri ne 25 000 euro.

Në 2016, edhe të ardhurat e bashkëshortes së tij, ku bie në sy bashkëpunimi i saj me SOROS-in dhe rrjedhimisht fitimi i të ardhurave nga kjo shoqëri.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtari i shumëpërfolur Altin Abdiu.

Viti 2003

Ap banimi me vlerë 4 milion lekë.

Vile 2 katëshe me vlerë 8 milion lekë, me pjesë, 2/12.

Autoveturë me vlerë 500 000 lekë.

Paga si gjyqtar, në shumën 0.61 milion lekë.

Viti 2004

Në fund të vitit 2004 subjekti deklarues  bashkë me prindërit ka blerë një pronë pa dokumente në Golem me vlerë 400 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 762 071 lekë.

Viti 2005

Kursime vjetore nga paga në shumën 600 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 765 552 lekë.

Viti 2006

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 972 560 lekë.

Viti 2007

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 801 863 lekë.

Shpërblim në shumën 30 000 lekë.

Viti 2008

Ka shitur autoveturën në shumën 250 000 lekë.

Ka blerë një autoveturë tip Benz, prodhim i 2001 me vlerë 5 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë dhe shpërblime në shumën 830 923 lekë.

Viti 2009

Ka blerë një autoveturë tip Benz, prodhim i 2001 me vlerë 900 000 lekë.

Ka blerë një autoveturë tip Benz, prodhim i 2005 me vlerë 950 000 lekë.

Kursime vjetore nga paga në shumën 200 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 001 362 lekë.

Viti 2010

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 063 529 lekë.

Viti 2011

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 154 716 lekë.

Viti 2012

Kursime vjetore nga paga në shumën 20 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 321 960 lekë.

Viti 2013

Shtim i sip së ap me 20 m2 nga mbyllja e një verande që ka kushtuar 280 000 lekë.

Kursime vjetore nga paga në shumën 100 000 lekë.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 292 843 lekë.

Viti 2014

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë.

Kursime nga paga në vite në shumën 20 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 242 323 lekë.

Viti 2015

Kursime vjetore nga paga në shumën 500 000 lekë.

Kursime nga paga në vite në shumën 20 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 266 657 lekë.

Viti 2016

Kursime vjetore nga paga në shumën 100 000 lekë.

Kursime nga paga në vite në shumën 25 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 275 289 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në shumën 217 653 lekë.

Kontratë punë part time e bashkëshortes për marrëveshje për shërbime me Fondacionin shoqëri e hapur SOROS,  me vlerë 246 840 lekë.

Kursime të bashkëshortes në shumën 400 000 lekë.

Viti 2017

Kursime vjetore në shumën 1 000 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1 333 005 lekë.

Kursime të bashkëshortes Artenida Duraku në shumën 150 000 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në shumën 209 810 lekë.

Të ardhura nga leja e lindjes së bashkëshortes në shumën 294 646 lekë.

Bashhkëshortja kontratë konsulence për realizimin e projektit “Fuqizimi i prindërve të komunitetit rom dhe mbështetja për zhvillimin e fëmijëve” me Fondacionin shoqëri e hapur SOROS,  me vlerë 89 250 lekë.

Viti 2018

Kursime vjetore në shumën 1500 euro.

Paga si gjyqtar në Tiranë në shumën 1368 056 lekë.

Kursime të bashkëshortes Artenida Duraku në shumën 100 000 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëshortes në shumën 528 336 lekë.

Të ardhura nga leja e lindjes së bashkëshortes në shumën 58 704 lekë.

Bashkëshortja, kontratë mësimdhënie si pedagoge e jashtme tek fakulteti ishkencave sociale, Tiranë, me vlerë 120 000 lekë./CNA.al

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Nga pasuria e dyshimtë tek lidhja me krimin/ Shkarkohen 40 gjyqtarë dhe 26 prokurorë

Publikuar

-

Nga

Për një vit e shtatë muaj, janë shkarkuar 40 gjyqtarë, 26 prokurorë dhe ndihmës-ligjorë.
Nga muaji i shkurt i vitit 2018 deri në muajin gusht të vitit 2019, Vettingu ka përgjysmuar kryesisht gjykatat por dhe prokuroritë, në pjesën më të madhe për shkak të pasurisë së pajustifikuar.

Edhe disa raporte pozitive të dërguar nga ILDKPKI, pas hetimeve të thelluara nga Komisionit të Vettingut, kanë ndryshuar rrjedhë. Kjo për shkak se ILDKPKI, i ka kompetencat e kufizuara dhe nuk i ka të gjitha mekanizmat për të kryer hetime të detajuara rreth pasurisë së gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Konkretisht ILDKPKI i ka të dhënat që  prej vitit 2003, pra kryen  kontrolle për periudhat nga 2003 kur eshte krijuar si institucion dhe deri më  20 janar 2017 kur filloi Vettingu.  Për më tepër ILDKPKI nuk ka akses në sistemin TIMS dhe as tek të dhënat jashtë Shqipërisë.

Ndërkohë që CNA.al mëson se janë shumë raporte të ILDKPKI-së me probleme, që janë përmbysur nga organet e Vettingut.

Me probleme kanë dalë nga ILDKPKI, raportet për subjektet e rivlerësimit Ardian Dvorani, gjyqtar në Gjykatën e Lartë, ish këshilltaret e Kushtetueses Elsa Toska dhe Fjona Papajorgji, Mehdi Bici, gjyqtar i Gjykatës së Lartë, Bujar Sheshi, prokuror I Krimeve të Rënda, dhe anëtar i KLP-së si dhe ish këshilltarja e Gjykatës së Lartë, Elona Kana e njohur si bashkëshortja e anëtarit të KQZ-së Denar Biba. Por, ka edhe raporte të tjera, për të cilat do të raportojmë në ditët në vijim.

Alarmante janë edhe të raportet e DSIK-ut, të cilat janë përmenduar në seancat dëgjimore të KPK për secilin nga subjektet.

LEXO EDHE:  “Të hetohet nga SPAK”/ Zbardhet pasuria e prokurorit Andi Pogaçe

Hetimet e Vettingut

Komisioni i Pavarur i Kualikimit nga data 8 shkurt 2018 deri në datën 31 gusht 2019 ka dhënë 189 vendime.
81 vendime për konfirmimin në detyrë të 33 gjyqtarëve, 40 prokurorëve dhe ndihmësve ligjorë/kandidatë për magjistratë; 68 vendime për shkarkimin nga detyra të 40 gjyqtarëve, 26 prokurorëve dhe ndihmësve ligjorë/kandidatë për magjistratë.

Gjithashtu janë dhënë 15 vendime për ndërprerjen e procesit të 10 gjyqtarëve, 4 prokurorëve dhe 1 ish-ndihmës ligjor, 8 vendime për pushimin e procesit të 3 gjyqtarëve, 1 prokurori dhe 4 ndihmësve ligjorë, 16 vendime për përfundimin e procesit pa një vendim përfundimtar, për kryeinspektoren e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, 10 gjyqtarëve dhe 5 prokurorëve si dhe 1 vendim për pezullim nga detyra për një periudhë 1-vjeçare.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë 178 vendime me unanimitet, ku të gjithë anëtarët e trupit gjykues kanë votuar në mënyrë të njëjtë dhe 11 vendime me shumicë votash.
Sipas raporteve të ILDKPKI-së për 150 subjekte rivlerësimi, kanë rezultuar pa probleme me pasurinë 102 subjekte rivlerësimi dhe me probleme 48 prej tyre.

Ndërkohë që hetimi i kryer nga Komisioni i Vettingut, ka dhënë rezultate të tjera, sipas të cilit 67 subjekte pa probleme me pasurinë dhe 83 subjekte me probleme.
Nga raportet e DSIK-së për 131 subjekte rivlerësimi, kanë rezultuar të papërshtatshëm për vijimin e detyrës 27 subjekte rivlerësimi, ndërkohë që nga hetimi i Komisionit rezultuan me probleme 19 prej tyre./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Arta Marku e largoi nga detyra/ Zbulohet prokurori më i varfër në sistemin e drejtësisë

Publikuar

-

Nga

Kur flitet për gjyqtarë dhe prokuror, flitet dhe për pasuritë e tyrë të çuditshme që ata deklarojnë.

Por ka edhe nga ata që jetojnë vetëm me pagën, pa biznese, patundshmëri dhe dhe llogari prej mijëra euro.

Njëri prej tyre, është edhe drejtuesi i Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër, Albert Murçaj.

Ky i fundit e ka nisur karrierën si prokuror në vitin 2009 nga Durrësi, për të vijuar më pas në Tropojë, i drejtues në Pukë, për t’u zhvendosur në Shkodër, ku është edhe aktualisht.

Kujtojmë se me emërimin e Arta Markut si Prokurore e Përgjithshme e përkohshme prokurori Albert Murçaj u lirua nga detyra e zëvendës kryeprokurorit të Shkodrës, për t’u emëruar koordinator për media në qarkun e Shkodrës.

                  Albert Murçaj

Por, KLP, me 25 Tetor, rrëzoi vendimin e Arta Markut, dhe komandoi në krye të Prokurorisë së Shkodrës, Albert Murçaj.

Sa i përket pasurisë, Murçaj, të vetmin burim të ardhurash ka pagën, prej së cilës ka arritur të kursejë. Gjatë vëzhgimit të deklaratave të tij të pasurisë, nuk vërehet ndonjë ndryshim i madh me deklaratën fillestare të vitit 2009.

Viti 2009 (Deklarata fillestare)

Të ardhura nga paga si agjent sigurimesh në shumën 17 500 lekë.

Të ardhura nga paga si agjent sigurimesh në SIGMA shumën 17 500 lekë.

Të ardhura nga bursa në shkollën e magjistraturës në shumën 1 020 000 lekë.

Të ardhura nga bursa në shkollën e magjistraturës në shumën 382 500 lekë.

Viti 2009 (Deklarata vjetore)

Të ardhura nga paga si agjent sigurimesh në ASA dhe SIGMA shumën 175 000 lekë.

Të ardhura nga bursa në shkollën e magjistraturës në shumën 350 000 lekë.

Të ardhura si prokuror në Durrës, për dy muaj në shumën 75 000 lekë.

Të ardhura si prokuror në Durrës, për dy muaj në shumën 174 500 lekë.

Viti 2010

Të ardhurat e shtuara  nga paga si prokuror në Durrës dhe Tropojë në shumën  220 000 lekë të reja..

Të ardhurat nga paga si prokuror në Durrës dhe Tropojë në shumën 1 080 000 lekë.

Viti 2011

Të ardhurat e shtuara  nga paga si prokuror dhe Tropojë në shumën 290 000 lekë të reja.

LEXO EDHE:  Ambasadorja gjermane: “Vetting-u, prova për hapjen e negociatave në BE”

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si prokuror dhe Tropojë në shumën 1 455 973 lekë.

Viti 2012

Të ardhurat e shtuara  nga paga si prokuror dhe Tropojë në shumën 300 000 lekë të reja.

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si prokuror dhe Tropojë në shumën 1 348 447 lekë.

Viti 2013

Të ardhurat e shtuara  nga paga si prokuror dhe Tropojë në shumën 280 000 lekë të reja.

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si prokuror dhe Tropojë në shumën 1 285 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhurat e shtuara  nga paga si prokuror dhe Tropojë dhe Pukë në shumën 320 000 lekë të reja.

Të ardhurat nga paga, si prokuror dhe Tropojë dhe drejtues i Porkurorisë në Pukë,  në shumën 1 350 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhurat e shtuara  nga paga si drejtues prokurorie në Pukë në shumën 360 000 lekë të reja.

Depozitë bankare në shumën 600 000 lekë të reja.

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si drejtues prokurorie në Pukë, në shumën 1 600 000 lekë të reja.

Viti 2016

Të ardhurat e shtuara  nga paga si drejtues prokurorie në Pukë dhe më pas si zv drejtues prokurorie në Shkodër, në shumën 360 000 lekë të reja.

Depozitë bankare në shumën 600 000 lekë të reja.

Depozitë bankare dhe interes i depozitës me afat një vjecar, në shumën 300 000 lekë.

Të ardhurat nga paga si drejtues prokurorie në Pukë dhe më pas si zv drejtues prokurorie në Shkodër, në shumën 1 200 000 lekë të reja.

Viti 2017

Shtim nga interesi bankar në shumën 27 024 66 lekë.

Shtim nga interesi bankar në shumën 300 000 lekë.

Kursime cash, në shumën 460 000 lekë.

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si prokuror në Shkodër në shumën 1 261 420 lekë të reja.

Viti 2018

Shtim nga interesi bankar në shumën 14 054 13 lekë.

Shtim nga interesi bankar në shumën 2 550 00 lekë.

Kursime cash, në shumën 480 000 lekë.

Të ardhurat nga paga, shpërblime, dieta si prokuror në Shkodër në shumën 1 277 779 lekë të reja/CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Fëmijët me biznes dhe apartamente/ A e justifikojnë kreditë, pasurinë e prokurorit të Apelit?

Publikuar

-

Nga

Njerëzit e drejtësisë, pasurinë e vënë në shumë raste përpiqen ta manipulojnë nëpërmjet kredive apo duke ua kaluar pronësinë të tjerëve.

Prokurori i Apelit të Durrës, Ludovik Dodaj, deklaron ndër vite kredi dhe hua që i ka paguar në kohë, vetëm me pagën e tij dhe të bashkëshortes si mësuese.

Ai deklaron dhe dy pagat e fëmijëve, po ata rezultojnë se kanë blerë apartamentet e tyre dhe paguajnë kreditë që kanë marrë për shtëpitë.

Sipas të dhënava të ILDKPKI-së, djali i prokurorit, ka arrirut të rehatohet në Ministrinë e Mjedisit si këshilltar, ka hapur një biznes, të cilin e deklaron me mbi 2 milionë lekë humbje, ndërsa vajza në kohë rekord ka arritur të ketë të ardhura të kënaqshme me punën e avokates por edhe të pedagoges së jashtmë në Universitetin e Durrësit.

Babai, në prokurori, vajza në avokati dhe djali në Qeveri. Nuk mund të themi se këto janë përfitimet që vijnë nga të qenit prokuror, por ne do të ndalemi tek pasuria e familjes Dodaj.

Në vitin 2003, prokurori dekalron një autoveturë Ford Fiesta me vlerë 0.150 milion lekë si dhe para para cash në banesë, 2 milion lekë. Ndërsa në vitin  2006 ka lidhur kontratë për një apartament me vlerë 45 000 euro. Për ta blerë këtë apartament ai thotë se ka marrë kredi.

Por, në vitin 2009, ai deklaron dhe një hua, marrë kunatit në shumën 8 000 euro, por nuk e specifikon se për çfarë i ka shpenzuar.

Një vit më vone ai ka blerë një autoveturë Benz, me vlerë 12 185 euro. Automjetet i ka shtuar në vitin 2013, kur ka blerë edhe dy të tjera, një autoveturë Mercedez,tipi 190 D me vlerë 180 000 lekë si dhe një autoveturë Mercedez, C200, viti i prodhimit 2010, me vlerë 9 500 euro dhe doganë 2 800 euro.

Po fokusohemi tek pasuria që ka shtuar, pasi ndërkohë deklaron dhe pagesa kredish dhe huaje.

Më vonë në vitin 2015, vajza e prokurorit ka blerë një automjet Golf 5 me vlerë 4 400 euro, ndërsa ka shitur Volsvagen Polo me vlerë 50 000 lekë. Edhe vajza deklaron 5 000 euro hua. Një vit më vonë vajza e ka shitur automjet Golf 5, më shtrenjtë se sa e kishte blerë, në shumën 6 000 euro. Po në vitin 2016, vajza ka blerë një apartament me sipërfaqe 88.50 m2, në bashkëpronësi me bashkëjetuesin me vlerë 40 000 euro.

Pas vajzës, është djali, që në vitin 2017 ka blerë një apartament me sipërfaqe 110 m2, me vlerë 70 000 euro. Ndërkohë të ardhurat e tij ishin, nga paga si këshilltar në Ministrinë e Mjedisit, në shumën 735 471 lekë, nga paga si arkitekt me kohë të pjesshme në shumën 240 000  lekë. Gjithashtu djali i prokurorit, të njëjtin vit që ka blerë apartamentin deklaron një kontratë huaje me vlerë 26 300 euro.

Ndër të tjera djali i prokurori ka hapur dhe një biznes, bar-piceri-restorant-hotel, për të cilin deklaron humbje shumën 2 101 210 lekë.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurori Ludovik Dodaj.

Viti 2003

Autoveturë ford fiesta me vlerë 0.150 milion lekë.

Para cash në banesë, 2 milion lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 755 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si mësuese më shumën, 0.3 milionë lekë.

Viti 2004

Autovetutë Benz me vlerë 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 214 545  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si mësuese më shumën, 336 000 lekë.

Viti 2005

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 435 208  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si mësuese më shumën, 336 000 lekë.

Viti 2006

Kontratë për një ap me vlerë 45 000 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 338 336 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 336 000 lekë.

Kredi për shtëpi me vlerë 1 200 000 lekë.

Viti 2007

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 421 748  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 431 592 lekë.

Detyrim ndaj kompanisë së ndërtimit për shtëpinë, 13 000 euro.

Kredi për shtëpi me vlerë 1 200 000 lekë. Shuma e pashlyer është 1 030 767 lekë.

Viti 2008

Shtesë në kursime, në shumën 550 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 536 648 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 453 792 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 100 000 lekë.

Detyrim ndaj kompanisë së ndërtimit për shtëpinë, 9 000 euro.

Kredi për shtëpi me vlerë 1 200 000 lekë. Shuma e pashlyer është 823 620 lekë.

Viti 2009

Shtesë në kursime, në shumën 400 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 123 600 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 462 792 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 150 000 lekë.

Detyrim ndaj kompanisë së ndërtimit për shtëpinë, 5 000 euro.

Kredi për shtëpi me vlerë 1 200 000 lekë. Ka mbaruar së paguari.

Hua, marrë kunatit në shumën 8 000 euro.

Viti 2010

Shtesë në kursime, në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 801 568 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 462 792 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 150 000 lekë.

Hua, marrë kunatit në shumën 8 000 euro. Paguar 3 000 euro, dhe kanë mbetur 5 000 euro.

Autoveturë Benz, me vlerë 12 185 euro.

Viti 2011

Shtesë në kursime, në shumën 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 744 266  lekë.

LEXO EDHE:  Gjyqtarët nuk justifikojnë pasurinë/Priten dhjetëra largime

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 463 032  lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 150 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës, si juriste, njësia e prokurorimeve,, komanda e doktrinës dhe e stërvistjes në shumën 280 000 lekë.

Hua, marrë kunatit në shumën 8 000 euro. Paguar 3 000 euro, dhe kanë mbetur 2 000 euro.

Viti 2012

Shtesë në kursime, në shumën 800 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 801 501 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 670 056 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 70 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës, si juriste, njësia e prokurorimeve,, komanda e doktrinës dhe e stërvistjes në shumën 290 000 lekë.

Hua, marrë kunatit në shumën 8 000 euro. Paguar.

Viti 2013

Shtesë në kursime, në shumën 950 000 lekë.

Autoveturë Mercedez,tipi 190 D me vlerë 180 000 lekë.

Autoveturë Mercedez, C200, viti i prodhimit 2010, me vlerë 9 500 euro dhe doganë 2 800 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 761 576 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 700 512 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore e djalit, klubi sportiv Teuta, Basketboll, në shumën 165 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës, si pedagoge e jashtme në UAMD, në shumën 80 000 lekë.

Kredi bankare me kohëzgjatje 60 muaj, në shumën 1 008 800 lekë.

Tatimi mbi kalimin e pronësisë, me vlerë 117 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 14 400 000  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 580 000 lekë.

Likudim i pjesshëm i një kredie në shumën 637 793 lekë.

Një tjetër kredi, ku janë paguar 207 000 lekë dhe kanë mbetur 300 000 lekë.

Vajza, autoveturë Volvagen Polo me vlerë 150 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës nga avokatia në shumën 161 531 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës, si pedagoge e jashtme në UAMD, në shumën 97 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 456 776 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 600 000 lekë.

Kredi bankare me kohëzgjatje 60 muaj, në shumën 1 008 800 lekë. Shuma e pashlyer është 219 957 38 lekë.

Vajza, ka blerë automjet golf 5 me vlerë 4 400 euro.

Vajza ka shitur makinën Volsvagen Polo me vlerë 50 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës nga avokatia në shumën 263 741 lekë.

Hua nga vajza në shumën 5 000 euro.

Djali, të ardhura si arkitekt në shumën 19 536 lekë.

Viti 2016

Kursim nga paga në shumën 150 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 456 776  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 600 000 lekë.

Kredi bankare me kohëzgjatje 60 muaj, në shumën 1 008 800 lekë. Shuma e pashlyer është 150 087 lekë.

Overdraft në shumën 360 000 lekë.

Të ardhura ta djalit si arkitekt me kohë të pjesshme në shumën 43 252 lekë.

Djali, Bledar Dodaj, të ardhura nga Ministria e Mjedisit, në shumën 483 696 lekë.

Djali, Bledar Dodaj, kredi për mobilim banese në shumën 1 000 000 lekë.

Vajza Blerina Dodaj, ka blerë ap me sip 88.50 m2, në bashkëpronësi me bashkëjetuesin me vlerë 40 000 euro.

Të ardhura nga paga e vajzës nga avokatia në shumën 417 172 lekë.

Vajza, të ardhura nga shitja e makinës Golf 5 me vlerë 6 000 euro.

Vajza Blerina Dodaj, kredi në shumën 4 500 000 lekë.

Viti 2017

Llogari bankare me vlerë 321 263 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 450 079 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 616 000 lekë.

Kredi bankare me kohëzgjatje 60 muaj, në shumën 1 008 800 lekë. Shuma e pashlyer është 85 046 86 lekë.

Overdraft në shumën 360 000 lekë. Është shlyer i tëri.

Të ardhura nga paga e vajzës nga avokatia në shumën 10 08.10 euro.

Vajza, të ardhura nga puna si avokate, në shumën 1 077 085 lekë.

Vajza Blerina Dodaj, kredi në shumën 4 500 000 lekë. Shuma e shlyer është 390 000 lekë.

Djali Bledar Dodaj ka blerë ap, me sip 110 m2, me vlerë 70 000 euro.

Të ardhura nga paga e djalit si këshilltar në Ministrinë e Mjedisit, në shumën 735 471 lekë.

Të ardhura ta djalit si arkitekt me kohë të pjesshme në shumën 240 000  lekë.

Djali deklaron një kontratë huaje me vlerë 26 300 euro.

Djali, Bledar Dodaj, kredi për mobilim banese në shumën 1 000 000 lekë. E ka paguar tërësisht.

Viti 2018

Gjendje në llogarinë bankare në shumën 582 507 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror i Apelit në Durrës, në shumën 1 446 732 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën, 692 390  lekë.

Kredi bankare me kohëzgjatje 60 muaj, në shumën 1 008 800 lekë, është mbyllur.

Të ardhura nga paga e vajzës nga avokatia në shumën 1326 90 euro.

Kursime të vajzës si avokate në shumën 449275 lekë.

Vajza, të ardhura nga puna si avokate, në shumën 2 173 439 lekë.

Të ardhura nga puna e bashkëjetuesit të vajzës si inxhinier ndërtimi në shumën 1 080 000 lekë.

Djali ka shitur automjetit, Benz B Class, në shumën 3 500 euro.

Djali të ardhura nga aktiviteti si person fizik, në objektin e veprimtarisë së shërbimit social, bar, kafe, piceri, restorant hotel, me vlerë 42 734 lekë.

Të ardhura nga punësimi i djalit në Gjermani, në shumën 1 662 01 euro.

Djali deklaron një kontratë huaje me vlerë 26 300 euro.

Djali humbje nga biznesi në shumën 2 101 210 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE