Shumëfishimi i pasurisë/ Lufta e gjyqtares me Komisionin e Vettingut

Gjyqtarja e Apelit të Korçës, Brunilda Malo (Orhani) duhej të kishte dalë në Vetting që një muaj më parë, nëse nuk do të kundërshtonte trupën e komisionerëve të Vettingut. Gjyqtarja pretendonte për njëanshmëri dhe bëri kërkesë për përjashtimin e trupës gjykuese. Në kërkesën e parë kundrejt komisionerëve Xhensila Pine kryesuese, Valbona Sanxhaktari relatore dhe Roland … Continue reading Shumëfishimi i pasurisë/ Lufta e gjyqtares me Komisionin e Vettingut