Skandali/ Vërtetohet me fakte, Lulzim Basha e përdor PD-në për gjoba ndaj biznesit dhe interesat e tij korruptive

Ndaj kreut të Republikës së Re, Lulzim Basha ka pasur shpesh akuza për një pasuri të tij të shpejtë dhe të dyshimtë. Ka patur akuza të forta për korrupsion gjatë kohës së që drejtonte Ministrinë e Transporteve dhe më pas kur ka qenë kryetar i Bashkisë së Tiranës. Të shumta kanë qenë ato, jo vetëm … Continue reading Skandali/ Vërtetohet me fakte, Lulzim Basha e përdor PD-në për gjoba ndaj biznesit dhe interesat e tij korruptive