Qindra milionë lekë të hedhura në kosh të plehrave/ Vjedhje dhe abuzime me tenderat në ISHP?

Në fillim të sezonit veror, emisioni “Stop” transmetoi problemin e mungesës së dezinfektimit nga insektet në zonat bregdetare. Aso kohe, ISHP nisi procedurat për dezinsektimin e zonave bregdetare nga mushkonjat. Kështu në datën 2 mars 2019 Instituti i Shëndetit Publik ka shpallur një tender me fond limit total 133,319,249 milionë lekë, me objekt: “Shërbimi i … Continue reading Qindra milionë lekë të hedhura në kosh të plehrave/ Vjedhje dhe abuzime me tenderat në ISHP?