Kur do përgjigjet Monika për pyetjet që i bën çdo shqiptar

Opozita shqiptare, një nga shtyllat e saj kryesore ka LSI-në e Ilir Metës, që sot drejtohet dhe menaxhohet nga bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi. Me “shpatë” në dorë, si të ishte shenjtore e ndershmërisë, përfaqësuesja më e korruptuar e fëlliqësisë së sistemit tonë politik, sa herë shfaqet na flet për ndershmëri, na flet për oligarkë, … Continue reading Kur do përgjigjet Monika për pyetjet që i bën çdo shqiptar