Connect with Us

Gara për kryeprokuror/ KLP kalon në “sitë” 4 kandidatët

Vetingu

Gara për kryeprokuror/ KLP kalon në “sitë” 4 kandidatët

Publikuar

-

Këshilli i Lartë i Prokurorisë në mbledhjen e sotme  do të miratojë listën e kandidatëve, të cilat kanë shprehur interes për postin e kryeprokurorit të Përgjithshëm.

Ky komision do të  skanojë të gjitha kriteret e kandidatëve, ndërsa më pas do t’u jepet e drejta atyre për të vijuar garën për ta marrë postin e kryeprokurorit.

Kujtojmë këtu se për kryeprokuror garojnë kandidatët: Arta Marku, Olsian Çela, Fatjona Memçaj dhe Lulzim Alushaj.

“Sot Këshilli është në gjendje të vlerësojnë kandidatët të cilët plotësojnë kushte ligjore për të vazhduar garën për pozicionin e Prokurorit të Përgjithshëm. Anëtarët të Këshillit kanë shqyrtuar me seriozitet dosjen e çdo kandidati”-tha kreu i KLP-së, Gent Ibrahimi.

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Hetoi komisionerin Lulzim Hamitaj/ Prokurorja drejt përballjes me Vettingun

Publikuar

-

Nga

Komisionerët e Vettingut janë imun ndaj hetimeve rreth tyre. Jo se kështu e përcakton ligji, por se prokurorët nuk guxojnë t’i hetojnë dhe gjyqtarët nuk guxojnë të japin vendime rreth tyre.

Dyshohet se frika e një hakmarrjeje gjatë procesit të Vettingut, “amniston” nga hetimi komisionerët e Vettingut.

Dhe për më tepër nuk ka asnjë sqarim për opinionin publik, i cili i ka sytë dhe veshët nga Komisioni i Vettigut.

Kështu ka ndodhur edhe me rastin e komisionerit të Vettingut Lulzim Hamitaj, për të cilin më herët u raportua se Prokuroria kishte nisur hetimet.

Në muajin gusht 2018, Partia Demokratike, denoncoi dhe i kërkoi Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit të fillonte procedurat disiplinore për shkarkimin e Lulzim Hamitajt nga detyra.

Opozita pretendonte se, certifikata e njohjes së gjuhës angleze në nivelin avancuar C1 mban datën 6 prill 2015, ndërkohë që sipas tyre atë ditë Hamitaj, nuk ka qenë fare në Shqipëri.
Më pas, në media u raportua se komisioneri Hamitaj u thërrit nga prokurorja Ida Ahmetlli për t’u marrë në pyetje.

Më tej çështja mbetet enigmë, ndërsa prokurorja në fjalë pritet të dalë para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

CNA.al bëri një vëzhgim mbi deklaratat e pasurisë së prokurorres Ahmetlli, ku si burim kryesor ajo deklaron pagën dhe prona dhe të ardhura që i ka të trashëguara.
Ajo që bie në sy është se prokurorja në fjalë ka qenë përzgjedhur për të marrë pjesë në seminare dhe takime jashtë vendit.

Kështu ajo deklaron ka kryer vizta studimore dhe seminarem në Hagë, Londër, Bukuresht.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurrja Ida Ahmetlli.

Viti 2007 (Deklarata fillestare)
Shpërblimi gjatë viteve që ka ndjekur shkollën e magjistraturës, në shumën 200 000 lekë.
Nga data 1.1.2007-3.10.2007, shpërblim nga shkolla e magjistraturës, 411 000 lekë.

Viti 2007 (Deklarata vjetore)
Të ardhura nga paga dhe shpërblimi në shumën 120 853 lekë.

Viti 2008
Kursime, burim i të ardhurave nga paga në shumën 240 000 lekë.
Të ardhura nga paga neto, si prokurore në shumën 739 364 lekë.

Viti 2009
Llogari rrjedhëse, shuma 20 000 lekë.
Blerë automjet me vlerë 4 500 euro.
Të ardhura nga paga si prokurore në Kurbin, shuma 793 607 lekë.
Orë gatishmërie dhe shpërblime në shumat 98 382 lekë dhe 47 250 lekë.

Viti 2010
Llogari bankare, me vlerë 30 278 lekë.
Llogari, depozite bankare, me vlerë 305 596 lekë.
Llogari bankare, në shumat 497 61 euro.
Një automjet në bashkëpronësi me vlerë 4 500 euro.
Të ardhura nga paga si prokurore në Kurbin, shuma 1 363 130 lekë.
Të ardhura nga dieta, seminar në Këshillin e Evropës, Strasburg, me vlerë 170 USD.
Dietë, pjesëmarrje në konferencë, Prokuroria e Përgjithshme me vlerë, 36 euro.

Viti 2011
Të ardhura të krijuara nga paga me vlerë 1 318 624 lekë.
Kursime, shuma 204 208 lekë.
Llogari rrjedhëse, shuma 1 324 91 lekë.
Llogari bankare me vlerë 50 euro.

Viti 2012
Të ardhura nga paga si prokurore, 1 120 701 lekë.
Kursime vetjake në vlerën 523 900 lekë.
Llogari rrjedhëse me vlerë 21961 61 lekë.
Llogari bankare vetjake në shumën 100 euro.

Viti 2013
Të ardhura nga paga si prokurore, 1 139 657 lekë.
Kursime vetjake në vlerën 484 806 18 lekë.
Llogari rrjedhëse me vlerë 61668 58 lekë.
Llogari bankare vetjake në shumën 600 euro.

Viti 2014
Të ardhura nga paga si prokurore,1 303 751 lekë.
Depozitë bankare me vlerë 360 000 lekë.
Depozitë bankare e rinovuar me vlerë 465 000 lekë.
Depozitë bankare me vlerë 2 258 euro.
Mbyllet depozita bankare me vlerë 1 017 06 euro.
Mbyllet depozita bankare me vlerë 306 67 euro.
Të ardhura nga pjesëmarrja në një takim në Eurojust, në Hagë, Hollandë me 16-17 tetor 2014, me vlerë 988 euro.
Të ardhura nga pjesëmarrja në një vizitë studimore në Londër me 5-7 nëntor 2014, me vlerë 330 euro.
Të ardhura nga pjesëmarrja në një seminar në kodin e etikës me 24-26 qershor 2014, në Hagë, Hollandë me vlerë 101 740 43 lekë.
Të ardhura në llogari rrjedhëse sipas një kontrate huamarrje me vlerë, 620 500 lekë.

Viti 2015
Të ardhura, shtesë, të krijuara nga paga, në vlerën 1 241 173 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 2 250 812 32 lekë.
Shitur automjeti në bashkëpronësi me vlerë 1 000 euro.
Pakësim i vlerave monetare, në depozitën bankare, në vlerën 2 258 euro.
Gjendje e llogarisë rrjedhëse, në vlerën 114 112 43 lekë.
Gjendje kesh, krijuar nga kursimet vetjake, në vlerën 40 000 lekë.
Të ardhura nga pjesëmarrja në një takim në Bukuresht me vlerë 872 USD.

Viti 2016
Kontratë depozite bankare, me vlerë 2 692 886 76 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 400 000 lekë.
Gjendje e llogarisë rrjedhëse, në vlerën 136 365 04 lekë.
Gjendje kesh, krijuar nga kursimet vetjake, në vlerën 95 000 lekë.
Të ardhura shtesë të krijuara nga paga, në vlerën 1 305 293 lekë.
Të ardhura nga interesat e depozitave bankare, në vlerën 42 074 44 lekë.

Viti 2017
Të ardhura shtesë të krijuara nga paga, në vlerën 1 113 171 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 2 692 886 76 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 401 004 22 lekë.
Gjendje e llogarisë rrjedhëse, në vlerën 4 234 63 lekë.
Të ardhura nga interesat e depozitave bankare, në vlerën 24 879 61 lekë.
Gjendje kesh, krijuar nga kursimet vetjake, në vlerën 40 000 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 300 000 lekë.
Kontratë depozite bankare, me vlerë 320 000 lekë.
Dhuratë në të holla, në vlerën 300 000 lekë.

Viti 2018
Kontratë depozite bankare, me vlerë 300 000 lekë.
Shtesë nga maturimi i interesave në depozita bankare, në vlerën 22 834 48 lekë.
Gjendje e llogarisë rrjedhëse, në vlerën 92 894 13 lekë.
Pakësuar gjendja cash me vlerë 140 000 lekë.
Ap. me sip.59.8 m2, trashëgimi me vlerë 2 400 000 lekë.
Automjet, trashëgimi ligjore me vlerë 2 483 588 lekë.
Hua e përkohshme dhënë me qëllim investimi në institucione financiare me burim trashëgimi ligjore. Depozita bankare e trashëgimlënësit është 2 400 000 lekë. Investimi në shumën 3 910 818 lekë.
Të ardhura të krijuara nga paga në vlerën, 1133 965 lekë.
Të ardhura si eksperte në Shkollën e Magjistraturës, në vlerën 27 033 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Shtëpi, makina dhe para dhuratë/ Gjyqtarja, që do ta kishin zili biznesmenët

Publikuar

-

Nga

gjykata e tiranes jep vendimin

Njerëzit e drejtësisë, kryesisht gjyqtarët dhe prokurorët deklarojnë biznese dhe patundshmëri, që zor t’ua gjesh fillin se si i kanë krijuar.

Gjyqtarja Mimoza Brahimi,  deklaron se babait i ka dhuruar 40 milion lekë, ndërsa deklaron kredi me vlerë 42 700 euro për blerjen e  një makine, njëherësh deklaron dhe shtim të patundshmërisë.

Në deklaratën fillestare, gjyqtarja thotë se është pronare e katit të dytë të një banese dy-katëshe me sipërfaqe 110 m2 , të përfituar me trashëgimi nga prindërit, një apartament banimi me sipërfaqe 140 m2, në Tiranë. Gjithashtu deklaron dhe një hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi.

Në vitin 2004, ajo deklaron një autoveturë Reno Clio me vlerë 300 000 lekë si dhe të ardhura nga qiraja e marrë nga shtëpia e banimit në Shkodër, në shumën 240 000 lekë. Një vit, më vonë, bashkëshorti i gjyqtares ka blerë autoveturë me vlerë 8 000 euro.

Në viti 2008 ka blerë autoveturë Kia Piccanto me vlerë 500 000 lekë.

Bashkëshorti i gjyqtares ka shpenzuar vlerën 11 000 euro për blerjen e një Autoveturë tip Smart 451 në datë 03.03.2010.

Në vitin 2012, gjyqtarja thotë se kanë marrë një kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volsvagen Tuareg, ndërsa bashkëshorti ka marrë një hua në vlerën 30 000 euro nga një individ, ndëesa gjyqtarja Brahimi ka marrë një hua në vlerën 10 000 euro.

Sipas deklaratës së pasurisë, djali gjyqtares ka shpenzuar vlerën prej 4 000 euro për blerjen e një automotorr Yamaha, blerë në datën 23.04.2012. Pasuria është shtuar me një apartament me sipërfaqe 74.6 m2 me vlerë 50 000 euro.

Në vitin 2013, gjyqtarja deklaron si dhuratë nga babait, shumën 4 000 000 lekë, ndërsa një vit më vonë, ka shitur një pronë në Tiranë. Bëhet fjalë për një garazh me sipërfaqe 23,5 m2, me vlerë 7 000 USD. Më tej djali ka shitur shtëpinë, në Tiranë  me vlerë 24 412 euro. Në vitin 2017, është shtuar pasuria e luajtshme me një automjet Volsvagen Tuareg, me vlerë  52 000 euro. Kjo makinë, sipas formularit të deklarimit është blerë me kredi, në vlerën 42 700 euro.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtarja Mimoza Brahimi.

Viti 2003

Të ardhura nga paga prej 75 000 lekë si gjyqtare.

Kati i dytë i një banese dykatëshe me sipërfaqe 110 m2 , të përfituar me trashëgimi nga prindërit.

Ap. banimi me sipërfaqe 140 m2 i ndodhur në Tiranë.

Bashkëshorti, depozite bankare  në vlerën 5 000 Dollarë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi.

Viti 2004

Autoveture Reno Clio me vlerë 300 000 lekë.

Kursime në shumën 700 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit në shumën 160 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar.

Të ardhura nga qiraja e marrë nga shtëpia e banimit në Shkodër, shuma 240 000 lekë.

Viti 2005

Bashkëshorti ka blerë autoveturë me vlerë 8 000 euro.

Depozitë me afat me vlerë 1 500 euro.

Llogari rrjedhëse në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortit me vlerë 300 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar.

Viti 2006

Depozitë  fleksi në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortit me vlerë me vlerë  2 006,7 euro.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues në shumën 800 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit në QSUT, në shumën  430 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 12 000 USD.

Viti 2007

Depozitë  fleksi në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortit me vlerë 3 380 77 euro.

Llogari rrjedhëse fleksi në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortit me vlerë 60 000 lekë.

Gjendje kesh, 500 euro.

Të ardhura nga djali si emigrant në Itali, shuma 8 000 euro.

Spozitë fleksi, shtesa në shumën 2 348 euro.

Gjendje kesh, 5 000 euro.

Pakësuar gjendja kesh, 1000 euro.

Llogari rrjedhëse  për pagat në emër të subjektit deklarues dhe bashkëshortit me vlerë -91 542 lekë.

Llogari page e subjektit deklarues – 2000 euro.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues në shumën 863 311 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit në QSUT, në shumën  500 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 10 500 USD.

Viti 2008

Të ardhura prej 829 397 lekë nga paga e deklarueses.

Të ardhura prej 490 207 lekë nga paga e bashkëshortit.

250 000 lekë të përfituara nga shitja e automjetit tip “Reno”, shitja e bërë në datë 26.04.2008.

Shitur autovetura Reno me vlerë 250 000 lekë.

Blerë autoveturë Kia Piccanto me vlerë 500 000 lekë.

Tepricë nga paga e subjektit deklarues, shuma 46 764 lekë.

Tepricë nga paga e bashkëshortit, shuma 411 038 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 13 300 USD.

Viti 2009

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues, shuma  1 150 216 lekë .

Të ardhura nga dhëni në përdorim e banesës më qira në Shkodër, shuma  360 000 lekë.

Vlera 468 000 lekë nga paga e bashkëshortit.

Vlera 105 000 lekë nga paga e bashkëshortit si pedagog i jashtëm pranë Fakultetit të Infermierisë, Universiteti “Kristal” Tiranë.

Vlera 105 000 lekë nga paga e bashkëshortit si pedagog i jashtëm në Universitetin “Kristal” filiali Shkodër

Vlera 200 000 lekë nga vizita private të bashkëshortit si mjek ortoped në qytetin e Shkodrës.

Bashkëshortët deklarojnë 1 200 000 lekë tepricë nga të ardhurat.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 12 000 USD.

Viti 2010

Paga e deklarueses për vitin 2010 është 1 197 615 lekë.

Paga e bashkëshortit të deklarueses prej 606 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortit në vlerën 152 064 lekë nga pjesmarrja në KMCAP.

Vlera 150 000 lekë nga puna e bashkëshortit si pedagog i jashtëm pranë Universitetit “Kristal”.

Vlera 600 000 lekë tnga puna e bashkëshortit nga vizita dhe operacione në spitale private.

Bashkëshorti ka shpenzuar vlerën 11 000 euro për blerjen e një Autoveturë tip Smart 451 në datë 03.03.2010.

Bashkëshortët deklarojnë 800 000 lekë tepricë nga të ardhurat.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 10 666 76 USD.

Viti 2011

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues  prej 1 204 016 lekë.

Të ardhura prej 645 036 lekë nga të ardhurat e bashkëshortit si mjek ortoped pranë QSUT.

Të ardhura të bashkëshortit në vlerën 152 064 lekë nga pjesmarrja në KMCAP.

Vlera 150 000 lekë nga puna e bashkëshortit si pedagog i jashtëm pranë Universitetit “Kristal”.

Vlera 1 000 000 lekë të bashkëshortit nga vizita dhe operacione në spitale private.

Bashkëshortët deklarojnë 1 200 000 lekë tepricë nga të ardhurat.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 9 333 44 USD.

Viti 2012

Të ardhura të subjektit deklarues nga paga prej 1 207 921 lekë .

Të ardhura prej 240 000 lekë nga qiradhënia e apartamentit me sipërfaqe 74,6 m2 në Tiranë.

Të ardhura prej 360 000 lekë nga qiradhënia e banesës në Shkodër.

Të ardhura prej 717 259 lekë nga paga e bashkëshortit.

Shuma 1 000 000 lekë e bashkëshortit nga vizita dhe operacione në spitale private.

Të ardhura të bashkëshortit në vlerën 158 520 lekë nga pjesmarrja si epror në KMCAP.

Të ardhura 60 300 lekë të bashkëshortit si pedagog i jashtëm pranë Fakultetit të Infermierisë, Universiteti “Kristal”.

Bashkëshortët deklarojnë tepricën nga të ardhurat në vlerën 500 000 lekë.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg. Gjatë 2012 u shlyen 15 189 euro. Detyrimi i mbetur në datë 31.12.2012 është 38 430 euro.

Bashkëshorti ka marrë një hua në vlerën 30 000 euro nga një individ.

Subjekti deklarues, hua  në vlerën 10 000 euro.

Djali, F. Brahimi ka shpenzuar vlerën prej 4 000 euro për blerjen e një automotorr Yamaha, blerë në datën 23.04.2012.

Blerë ap, me sip 74.6 m2 me vlerë 50 000 euro.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer  8 000 USD.

Viti 2013

Tepricë nga të ardhurat, shuma 750 000 lekë.

Shitur autovetura Audi, me vlerë 1 500 000 lekë.

Dhuratë nga babai me vlerë 4 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues, shuma 1 206 915 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit, shuma 670 316 lekë.

Honorare nga vizita e operacione në spitale private të bashkëshortit me vlerë 1 000 000 lekë.

Pagesa e bashkëshortit nga pjesëmarrja në KMCA, shuma 158 520 lekë.

Të ardhura nga qiraja e ap në Tiranë, shuma 360 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e ap në Shkodër, shuma 360 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer  6 500 USD.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg. Janë  shlyer 9 517 euro.

Viti 2014

Tepricë nga të ardhurat, 700 000 lekë.

Shitur garazhi me sip 23,5 m2, në Tiranë, me vlerë 7 000 USD.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues, shuma 1 425 724 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit, shuma 750 000 lekë.

Pagesa e bashkëshortit nga pjesëmarrja në KMCA, shuma 158 532 lekë.

Honorare të bashkëshortit nga vizita në spitalin e Shkodrës, me vlerë 300 000 lekë.

Honorare nga vizita e operacione në spitale private të bashkëshortit me vlerë 2 400 euro.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit,si pedagog i jashtëm në fakultetin e infermierisë, Shkodër, shuma 45 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e ap në Tiranë, shuma 420 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e ap në Shkodër, shuma 360 000 lekë.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa shlyer 5 222 USD.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg. Janë  shlyer 9 517 euro.

Djali ka shitur shtëpinë, në Tiranë  me vlerë 24 412 euro.

Djali të ardhura nga puna si stomatolog, shuma 100 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues, në vlerën 1 443 994 lekë.

Të ardhura prej 740 820 lekë nga paga e bashkëshortit.

Të ardhura prej 158 532 lekë nga bashkëshorti nga pjesmarrja si anëtar i KMCAP epror.

Të ardhura prej 200 000 lekë të bashkëshortit si honorare nga vizita private dhe operacione në spitalin privat “Salus”.

Të ardhura prej 370 800 lekë nga paga e djalit si punonjës në ISHSHQ Tiranë në pozicionin Inspektor për periudhën Mars 2015- Dhjetor 2015. Paga mujore neto 41 200 lekë në muaj.

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Pa 4 000 USD.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg.  Pa shlyer  15 390 38  euro.

Viti 2016

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues  në vlerën 1 404 425 lekë.

Të ardhura prej 744 989 lekë nga paga e bashkëshortit.

Të ardhura prej 204 000 lekë nga bashkëshorti nga pjesmarrja si anëtar i KMCAP epror.

Të ardhura prej 494 478 lekë nga paga e djalit Fatos Brahimi si punonjës pranë inspektoriatit Shëndetësor Dega Rajonale Tiranë

Hua me vlerë 20 000 dollarë për blerje apartament banimi. Rreth 200 dollarë në muaj për të paguar. Është shlyer tërësisht.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg. Janë  shlyer  6 767 88  euro.

Hua prej 10 000 euro e marrë në vitin 2012, është shlyer tërësisht.

Viti 2017

Automjet Volsvagen Tuareg, me vlerë  52 000 euro.

Tepricë nga të ardhurat me vlerë 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues  në vlerën 1 419 893 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit, në vlerën  915 482 lekë.

Të ardhura nga bashkëshorti nga pjesmarrja si anëtar i KMCAP epror, shuma 204 000 lekë.

Bashkëshorti, bonus si anëtar i KMCAP epror, 42 500 lekë.

Bashkëshorti pagesë nga puna në një spital privat, 302 635 lekë.

Bashkëshortim, pagesë për mbajtjen e një leksioni,  48 906 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës, 44 000 lekë.

Kredi me vlerë 42 700 euro, për blerjen e një automjeti Volksëagen Tuareg.  Shlyer tërësisht.

Viti 2018

Shitur automjeti KIA pikanto, me vlerë 3 000 euro.

Tepricë nga të ardhurat me vlerë  1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtare, shuma 1 320 758 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortit në spitalin e traumës, 405 268 lekë.

Të ardhura nga bashkëshorti nga pjesmarrja si anëtar i KMCAP epror, shuma 204 000 lekë.

Të ardhura nga paga e vajzës në TPB, shuma 649 000 lekë.

Bashkëshorti, të ardhura nga konsulenca mjekësore pranë spitaleve private,  661 420 lekë.

Honorar për përfaqësim nga  KRKA, 26 800 lekë.

Kontratë financiare për automjetin Voslvagen me vlerë 27 500 euro. Detyrimi i paguar është 12 747  euro, ndërsa pa paguar 16 070 euro./CNA.al

 

 

LEXO TE PLOTE

Vetingu

U përball me Vettingun/ KPK i “pret kokën” gjyqtares së GJKKO

Publikuar

-

Nga

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin nga detyra të gjyqtares së Gjykatës së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, Marsela Balili.

ILDKPKI ka dorëzuar në KPK një raport me konstatimin se deklarimi nuk është i saktë dhe në përputhje me ligjin.

Sipas të njëjtit raport, gjyqtarja Balili ka kryer fshehje të pasurisë dhe deklarim të rremë.

CNA.al ka zbardhur më parë pasurinë e gjyqtares Balili sipas deklarimeve të saj në ILDKPI, të cilën mund ta lexoni në linkun më poshtë./ CNA.al

Të korruptuarit e drejtësisë/ Bëmat e gjyqtares së Krimeve të Rënda dhe bashkëshortit të saj

LEXO TE PLOTE