Dalin hapur përplasjet në opozitë/ Kryemadhi, Mediu dhe Duka, kundër Bashës

Pas protestës së 16 shkurtit, opozita vendosir djegien e mandateve të deputetëve, në shenjë protestë kundër qeverisë, të cilën e akuzon se ka ardhur në pushtet me votat e blera nga paratë e krimit. Pas këtij vendimi ekstrem, opozita bojkotoi edhe zgjedhjet vendore të 30 qershorit, duke theksuar si kusht të panegociueshëm krijimin e një … Continue reading Dalin hapur përplasjet në opozitë/ Kryemadhi, Mediu dhe Duka, kundër Bashës