Connect with Us

Bëmat e gjyqtarëve të Apelit/ Ish anëtari i KLD fsheh pasurinë?

Lajm i Rekomanduar

Bëmat e gjyqtarëve të Apelit/ Ish anëtari i KLD fsheh pasurinë?

Publikuar

-

Në Gjykatën e Apelit të Tiranës, ekziston një gjyqtar që nuk ka patundshmëri. Ose ka por i ka fshehur, por do të jetë Vettingu që do të hedhë dritë mbi kët rast, duke qenë se i ka të gjithë mekanizmat për të bërë hetime të detajura.

Bëhet fjalë për gjyqtarin Ridvan Hado, i cili ka qenë anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë dhe që shpesh është sulmuar nga socialistët si njeri i ish Presidentit Bujar Nishani.

Këto janë sulme që vijnë në nivel politike dhe zakonisht lihen në harresë, por Hado, është i njohur për opinnionin si gjyqtari që aministoi përgjegjësit për tragjedinë e Gërdecit, ku mbetën të vrarë 26 persona, mes tyre dhe fëmijë.

Hado është gjyqtari që vlerësoi se 26 viktimat e shpërthimit të fabrikës së Gërdecit ishin shkaktuar nga një pakujdesi njerëzore. Ky vendim çoi në dënimin e të akuzuarve për shkelje administrative.

Sot e kësaj dite të mbijetuarit e Gërdecit po kërkojnë drejtësi për të afërmit e tyre dhe sipas të gjitha gjasave as Vettingu nuk do ta anashkalojë këtë çështje.

Nga ana tjetër gjyqtari Ridvan Hado, deklarohet në ILDKPKI si i varfër. Të ardhurat e tij janë nga paga si gjyqtar dhe nga paga e bashkëshortes, përfshirë, këtu shpërblimet, dietat e të tjera si këto.

Në vitin 2003 Hado ka deklaruar se është bashkëpronar në shtëpi banimi në Elbasan, pasuri që më vonë është shitur.

Në vitin 2004 deklaron një apartament, në Tiranë po nuk e thotë se ka kushtuar,  apo sa është sipërfaqja vetëm jep adresën

Në vitin 2005 ai deklaron një kredi principal 7 600 000 lekë, por nuk specifikon se për çfarë e ka marrë. Këtë kredi vijon ta paguajë, ndërkohë fëmijët i çon në shkolla private dhe ndër vite i ka dalë edhe koha që përveçsë të bëjë gjyqtarin të bëjë edhe pedagogun në Universitete private, shkruan CNA.al.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar prej tij, sipas të dhënave të marra nga ILDKPKI.

Viti 2003

Ap. banimi 1 plus 1 me sip. 56 m2 në Elbasan, përfituar nga privatizimi në vitin 1993.

Letra me vlerë, vlera 600 000 lekë, trashëgimi të përfituara nga persekucioni, në bashkëpronësi me vëllain, 50 % secili.

Bono thesari në Bankën e Shqipërisë, vlera 1 500 000 lekë, kursime të përbashkëta me bashkëshorten.

Të ardhura nga paga në Gjykatën e Shkallës së Parë Tiranë, në shumën 730 000 lekë bruto.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në Bankën e Shqipërisë, në shumën 750 000 lekë bruto.

Viti 2004

Paga vjetore si gjyqtar, në shumën 762 071 lekë.

Apartament, në Tiranë po nuk e thotë se ka kushtuar,  apo sa është sipërfaqja vetëm jep adresën

Viti 2005

Blerje ap. me vlerë 80 000 lekë.

Paga vjetore si gjyqtar në shumën 765 552 lekë.

Kredi bankare marrë me 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Viti 2006

Kursime nga të ardhurat 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 972 960 lekë.

Kredi bankare më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën  983 427 lekë.

Viti 2007

Kursime nga të ardhurat 500 000 lekë

Të ardhura nga paga në shumën 1 006 080 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në universitetin “Justiniani I” në shumën  48 500 lekë.

Të ardhura nga mësimdhënia në universitetin “Kristal” në shumën  59 325 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën 1 020 960 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 321 682 lekë.

Detyrime të papaguara në shumën 7 531 044 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -136 428 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Viti 2008

Paga si gjyqtar në shumën 835 545 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën  935 386 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 318 103 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 7 264 460 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -272 856 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Kursime nga paga në shumën 500 000 lekë.

Viti 2009

Paga në shumën 835 545 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën 974 858 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 342 711 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 7 009 289 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Kontratë shitje ap. banimi në Elbasan 1+1 në vlerën 450 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -255 171 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Kursime në shumën 400 000 lekë.

Viti 2010

Paga në shumën 967 337 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën  1 056 569 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 361 639 lekë.

Babai dëmshpërblim si ish i përndjekur politik në shumën 225 100 lekë.

Detyrime të paguara nga Atlet Bodeci në shumën 500 000 lekë për shlyerje borxhi.

Detyrime të papaguara në vlerën 7 230 815 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Kontratë shitje ap. banimi 1+1 në vlerën 550 000 lekë.

LEXO EDHE:  Dy lëkundje tërmeti në Tiranë, nuk ka njoftime për dëme materiale

Detyrime të paguara në vlerën -272 861 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Blerë makinë tip Volksvagen në vlerën -2 600 euro.

Viti 2011

Paga si gjyqtar në shumën 967 760 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën 1 050 361 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 359 073 lekë.

Detyrime të paguara nga Atlet Bodeci në vlerën 450 000 lekë për shlyerje borxhi.

Detyrime të papaguara në vlerën 6 957 954 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -272 861 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Viti 2012

Paga vjetore si gjyqtar në shumën 1 021 972 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën 1 043 762 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 346 920 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 6 685 093 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -272 861 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Viti 2013

Paga vjetore  si gjqtar në shumën 1 110 084 lekë.

Bashkëshortja paga në shumën 1 064 648 lekë.

Bashkëshortja shpërblime në shumën 363 669 lekë.

Babai dëmshpërblim si ish i përndjekur politik në shumën 225 150 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 6 412 232 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Detyrime të paguara në vlerën -272 861 lekë për një kredi bankare marrë më 23/06/2005 me principal 7 600 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga, në shumën 1 297 709 lekë.

Të ardhura si dëmshpërblim për të përndjekurit politik, kësti i parë si trashëgimtar nga daja,në shumën 153 750 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga, në shumën 1 058 725 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga shpërblimet, në shumën 233 099 lekë.

Bashkëshortja, disbursim 5 % i kredisë në Bankën e Shqipërisë, në shumën 400 000 lekë.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, në shumën 6 562 376 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga neto në shumën, 1 293 938 lekë

Bashkëshortja, Besiana Hado, të ardhura nga paga neto, në shumën 1 095 052.62 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Besiana Hado, të ardhura nga shpërblimet, në shumën 242 167.6 lekë.

Kredi bankare, detyrimi i shlyer deri më 31 dhjetor 2015 është 291 661 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 6 270 715 lekë.

Shpenzime për shkollën e djalit në shkollën ‘Ylber’ dhe shpenzime pushimesh, 200 000 lekë.

Shpenzime për shlyerje kredie, 291 661 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si gjyqtar, në shumën 1 330 917 lekë.

Të ardhura nga honoraret si anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, në shumën 102 000 lekë.

Bashkëshortja, Besiana Hado, të ardhura nga paga neto, në shumën 1 203 777 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Besiana Hado, të ardhura nga shpërblimet, në shumën 370 422 lekë.

Kredi bankare, detyrimi i shlyer deri më 31 dhjetor 2015 është 291 661 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 681 710.46 lekë.

Kontratë pranimi mbarëvajtjeje në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’ me dt. 14.09.2016 të djalit në shumën 76 000 lekë, (pagesa me dy këste). Detyrimi i shlyer, 38 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 38 000 lekë.

Kontratë pranimi mbarëvajtjeje në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’ me dt. 14.09.2016 të vajzës në shumën 76 000 lekë, (pagesa me dy këste). Detyrimi i mbetur pashlyer, 76 000 lekë.

Shpenzime për shlyerje kredie, 291 661 lekë.

Shpenzime për shkollimin e djalit në shkollën 9-vjeçare jopublike ‘Ylber’, 38 000 lekë.

Viti 2017

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 343 942 lekë.

Të ardhura nga honoraret nga pjesëmarrja në KLD në shumën 34 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 1 345 070 lekë.

Të ardhura nga shpërblimet e bashkëshortes në shumën 409 533 lekë.

Kontratë pranimi për mbarëvajtje në shkollën jo publike 9 vjeçare për djalin në shumën 76 000 lekë. pagesa me dy këste.

Kontratë pranimi për mbarëvajtje në shkollën jo publike 9 vjeçare për vajzën në shumën 76 000 lekë. pagesa me dy këste.

Kredia, shlyer shuma 291 661 lekë, ndërsa pa shlyer shuma 5 687 393 lekë.

Viti 2018

Shtesa nga kursimet në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 363 330 lekë.

Të ardhura nga honoraret dhe pagesat nga dieta jashtë vendit si anëtar i KLD në shumën  156 445 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 1 391 698 lekë.

Të ardhura nga shpërblimet e bashkëshortes në shumën 426 592 lekë.

Dëmshpërblim nga të përndjekurit politik, kësti i dytë nga daja në shumën 153 750 lekë.

Kontratë pranimi për mbarëvajtje në shkollën jo publike 9 vjeçare për djalin në shumën 80 000 lekë. pagesa me dy këste.

Kontratë pranimi për mbarëvajtje në shkollën jo publike 9 vjeçare për vajzën në shumën 80 000 lekë. pagesa me dy këste.

Kredia, shlyer shuma 291 661 lekë, ndërsa pa shlyer shuma 5 152 675 lekë./CNA.al

 

 

 

 

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lajm i Rekomanduar

Shënim/ Lironi gazetarët, fajtori është në Presidencë

Publikuar

-

Nga

Pak para mesantës së mbrëmshme, qarkulloi një fake news, sipas të cilit një tërmet i fortë pritej të godiste Shqipërinë.

Lajmi u publikua nga portal Syri.net i Çim Pekës, por ajo që ishte e çuditshme pas këtij lajmi të rremë ishte pikërisht reagimi i vetë medias që e publikoi.

Pasi lajmi në fjalë përhapi panik tek qytetarët e Tiranës të cilët mësynë rrugët, lajmi u fshi dhe për më tepër për tu justifikuar dolën edhe me një qëndrim publik, duke përdorur një intervistë të një sizmologu grek, të dhënë për TCH. Ndër të tjera bëhej apel edhe të mos dëgjohen portalet, kur në fakt lajmi ishte prodhuar nga Syri, sepse sizmologu grek nuk kishte thënë asgjë të tilë.

Intervista e dhënë nga sizmologu grek në Top Channel nuk fliste për asnjë tërmet që pritej për ditën e djeshme.

Nga ana tjetër, pati një reagim edhe nga uniformat blu, të cilët shoqëruan në komisariat gazetarin e Syri.net Aurel Rakipllarin dhe gazetaren e Shekullit, Daniela Grica.

LEXO EDHE:  Aksioni i policisë në Tiranë/ Në pranga tre persona, njëri në kërkim ndërkombëtar

LEXO EDHE:  Aksioni i policisë në Tiranë/ Në pranga tre persona, njëri në kërkim ndërkombëtar

Por, këtu ka edhe një tjetër detaj, që nuk duhet anashkaluar.

Në të gjitha faktet dhe detajet, dukej se ajo ishte një sulm i stimuluar për të ngjallur panik në kryeqytet dhe gazetarët duhet të lirohen, sepse përgjegjësit e vërtetë të atij kaosi i gjeni tek Presidenca dhe jo më larg se ky institucion.

Përgjegjësit e këtij paniku i gjeni tek Ilir Meta dhe shokët e tij, dhe jo tek gazetarët që punojnë për bukën e gojës , qoftë edhe tek portal i Cimit.

Shkoni në Presidencë, është ai që bënte paralajmëronte për tërmetin, por që sot e mohon atë.

Njëlloj si Çimi që bënte thirrje për të dalë në rrugë dhe pastaj mohonte daljen në rrugë, edhe Meta sot bën thirrje për “tju rikthyer jetës së përditshme”./ CNA.al

Meta qetëson qytetarët/ T’i kthehemi jetës së përditshme

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Horoskopi i ditës, 22 shtator 2019

Publikuar

-

Nga

DASHI21. mars – 20. prill

Dite e shkëlqyer do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Gjate gjithë kohës do përjetoni emocione te forta dhe do i harroni problemet qe keni pasur me herët. Beqaret nuk do ndihen ende gati për te filluar një lidhje, por miqtë nuk do i lënë asnjë moment vetëm qe ata te mërziten. Buxhetin do mundoheni fort ta ekuilibroni, por për fat te keq nuk do ja arrini dot.

DEMI21. prill – 21. maj

Dite aspak e qete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Ne shume momente do debatoni ashpër me atë qe keni ne krah dhe do mërziteni. Beqaret do bëjnë mire te rikthehen ne realitet dhe te mos ëndërrojnë me shume nga sa duhet sepse mund te lëndohen. Ne planin financiar do përballeni me goxha vështirësi dhe do duhet te paguani fatura te majme ne këtë sektor.

BINJAKET22. maj – 21. qershor

Juve qe jeni ne një lidhje sot do ju pëlqejnë gjerat e çmendura dhe mund te ndërmerrni edhe rreziqe vetëm për te përjetuar sa me shume emocione. Beqaret nuk duhet te hedhin hapa te nxituara sepse përndryshe situata mund t’iu dale jashtë kontrollit dhe mund te lëndohen. Shpenzimet kryejini gjate gjithë kohës me kujdes dhe gjendja ka për te mbetur e mire.

GAFORRJA22. qershor – 22. korrik

Sot do përballeni me surpriza te jashtëzakonshme ju te dashuruarit. Çdo çast i kaluar pranë partnerit do jete aq i bukur saqë shpesh do ju duket vetja si neper ëndrra. Beqaret do kenë një dite te zakonshme dhe pa ndonjë takim interesant. Nuk ka ardhur ende dita me e favorshme për ta. Me financat duhet te ndiqni strategji strikte ne mënyrë qe te mos keni probleme.

LUANI23. korrik – 22. gusht

Edhe pse presioni nga jashtë do jete shume i madh gjate kësaj dite, ju nuk do i dëgjoni aspak te tjerët dhe do bëni gjithçka qe dëshironi. Partneri do jete me i çiltër dhe do dije edhe t’iu surprizoje. Beqaret nuk do dine si ta joshin atë qe pëlqejnë dhe ka rrezik qe ai t’iu ike nga duart. Ne planin financiar fati do jete me shumice dhe gjendja do vije shume shpejt duke u normalizuar.

VIRGJERESHA23. gusht – 23. shtator

Yjet janë premtuese për jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite. Do merreni vesh mjaft mire me partnerin dhe do ju duket sikur keni rilindur. Beqaret pas kaq kohesh pritjeje me ne fund do e gjejnë personin e duhur me te cilin do fillojnë një lidhje emocionuese. Ne planin financiar do jeni gjithë kohës vigjilente dhe nuk do ju dale asnjë e papritur. Vazhdoni ne këtë rruge sepse nuk do pendoheni.

PESHORJA24. shtator – 23. tetor

LEXO EDHE:  Aksioni i policisë në Tiranë/ Në pranga tre persona, njëri në kërkim ndërkombëtar

LEXO EDHE:  Dy lëkundje tërmeti në Tiranë, nuk ka njoftime për dëme materiale

Mbajeni gjate gjithë kohës nen kujdes jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite sepse ne te kundërt dikush tjetër do përfitojë dhe mund t’ua rrëmbejë atë qe keni ne krah. Beqaret me mire te tregohen te duruar sepse sot nuk do iu jepen mundësi aq te mira sa për te filluar një lidhje. Financat do mbeten te mira për aq kohe sa ju te jeni te logjikshëm dhe te mos bëni çmenduri.

AKREPI24. tetor – 22. nëntor

Ju te dashuruarit do i përkushtoheni edhe partnerit edhe familjareve gjate kësaj dite. Do dini si ta ndani mire kohen qe asnjeri te mos mërzitet. Beqaret do përballen me një surprize gjigante qe do iu pëlqejë tej mase. Përgatituni për rrahje te forta zemre. Financat do jene goxha te mira. Duke iu menaxhuar si duhet ky sektor do ketë veçse përmirësime dhe asnjë lloj problemi.

SHIGJETARI23. nëntor – 21. dhjetor

Dite aspak e favorshme kjo e sotmja për te dashuruarit. Do grindeni me partnerin edhe për gjerat me elementare dhe nuk do pranoni te hapni rruge asnjë çast. Beqaret do kenë dashuri me shikim te pare atëherë kur nuk do e presin, por e rëndësishme është qe do ndihen mjaft mire. Buxheti nuk do ketë asnjë lloj ndryshimi. Kujdes me investimet qe te mos keni tronditje se shpejti.

BRICJAPI22. dhjetor – 20. janar

Dite tej mase e trazuar do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Disa persona te trete do kenë ndikim te jashtëzakonshëm tek ju dhe do ju nxitin te debatoni. Beqaret ka mundësi te fiksohen pas personave te martuar dhe shume me te mëdhenj ne moshe se ata. Nëse ne planin financiar i dëgjoni me kujdes te gjitha këshillat qe do iu japin specialistet gjendja ka për te qene e mire.

UJORI21. janar – 19. shkurt

Nëse keni një lidhje te qëndrueshme, sot mund te merrni edhe disa vendime me rëndësi për te ardhmen. Nëse kjo lidhje ka ende probleme, mos hidhni asnjë hap sepse mund te gaboni. Beqaret do preferojnë te qëndrojnë vetëm edhe për disa kohe pasi personat qe do takojnë nuk do ju pëlqejnë sa duhet. Buxheti ne tërësi ka për te qene i kënaqshëm. Do i kryeni pa asnjë problem shpenzimet e planifikuara.

PESHQIT20. shkurt – 20. mars

Do jeni shume ëndërrimtare sot ju te dashuruarit dhe realiteti ka për t’iu dukur me zhgënjyes se asnjëherë tjetër. Po nuk u rikthyet me këmbë ne toke do vuani. Beqaret do tërhiqen fizikisht nga disa persona, por nuk duhet kurrsesi te hedhin hapa pa i njohur mire ata. Për menaxhimin e buxhetit me mire merrni këshilla dhe sugjerime nga specialistet pasi vete nuk do ja dilni dot mbanë.

 

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Henri Çili avokat i korrupsionit dhe krimit në politikë/ Kërkon amnisti

Publikuar

-

Nga

Neimi Çili i Labinotit, apo sikurse i pëlqen ta quajnë, pasi ka ndryshuar emrin Henri Çili, nuk lodhet së përkëdheluri politikën, sa majtas-djathtas por edhe duke shërbyer si urrë për të shpetuar nga akuzat, krimi e korrupsioni. .

Ai që dikur bërtiste për një mandat të tretë për Sali Berishën, por që më pas shpalli Edi Ramën si njeriun e vitit dhe më pas instrument i Bashës, më tej në shërbim të Ramës sërish, së fundi nuk ka çuditur me një deklaratë të tij të përsëritur.

Henri Çili, i cili është mësuar të shkojë nga të fryjë era, mesa duket së fundi nuk po i dalin mirë llogaritë, dhe duke mos arritur ta kuptojë se nga do fryjë era, ka marrë përsipër të bëjë rolin e avokatit të korrupsionit dhe krimit në politikë për të gjithë.

Mbrëmjen e djeshme, Çili ishte i ftuar në emisionin “Provokacija”, të Mustafa Nanos ku tha se tranzicioni në vendin tonë është mbyllur.

Sipas Çilit tranzicioni ka qënë i suksesshëm dhe për këtë duhet falenderuar kasta jonë politike, që prej 30 vitesh rrjep shqiptarët, në çdo cep të vendit.

LEXO EDHE:  Foto/ Përplasen tre makina te kthesa e Kamzës

LEXO EDHE:  Aksioni i policisë në Tiranë/ Në pranga tre persona, njëri në kërkim ndërkombëtar

Për më tepër, Çili kërkoi edhe amnisti për politikanët hajdutë e të korruptuar.

“Ideja është që tranzicioni shqiptar është më i lavdishmi në periudhën e Shqipërisë, 30 vjetët e kësaj pjese të historie shqiptare.

Mua prandaj më vjen keq që kryqëzohet elita politike. Elita politike i ka bërë një shërbim Shqipërisë dhe për mendimin tim meriton të amnistohet dhe jo të ndëshkohet.”-tha ndër të tjera Henri Çili.

Duket se tani është sezoni turistiko-mediatik, ku Çili vërsulet ekraneve me teza për të nxitur debate publike. Qëllimi i tij final me pas është reklama e universitetit të tij për të rregjistruar sa më shumë studentë, pasi çuni nga Labinoti figuron i mbyrur në borxhe dhe kredi miliona euro./ CNA.al

Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës

Lela jep lajmin: Basha pajtohet me Çilin

Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga

Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET

UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: