Connect with Us

La të lirë mikun e Shullazit/ Si ka ndryshuar në 18 vite, pasuria e gjyqtarit të Apelit

Vetingu

La të lirë mikun e Shullazit/ Si ka ndryshuar në 18 vite, pasuria e gjyqtarit të Apelit

Publikuar

-

Gjyqtari i Apelit, Genti Shala ka qenë pjesë e trupës gjykuese, e cila para pak ditëve liroi nga burgu, anëtarin e bandës së Shullazit, Gjergji Cukali.

Pas katër muajsh hetimesh u desh vendimi i Gjykatës së Apelit Tiranës për të lënë të lirë Cukalin, i cili ishte arrestuar si personi i dyshuar për vrasjen e ish-policit Arben Bilali.

Gjykata e Shkallës së parë, pati dhënë masën “arrest me burg”, por Apeli e zëvendësoi me masën “detyrim paraqitje”.

Lirimi i Cukalit nga Apeli ka ngritur një sërë dyshimesh, derisa as Gjyka e Lartë nuk funksionon.

                                     Gjergji Cukali

Por, trupa gjykuese e përbërë nga Alaudin Malaj, Elbana Lluri dhe Gentian Shala ende nuk kanë dalë në Vetting dhe nëse kanë dhënë një vendim të ndikuar, gjithçka do të zbardhet në këtë proces.

Për të tre gjyqtarët ka nisur procesi i verifikimit, nga KPK, ndërsa CNA.al, përveç anës së tyre profesionale do të bëje publike pasurinë e tyre dhe do të raportojë hap pas hapi gjatë procesit të Vettingut.

Gjyqtari Gentjan Shala, deklaron si të ardhura, pagën e tij dhe të bashkëshortes.

Kujtojmë se Shala, në vitin 2007 është zgjedhur edhe anëtar i Komisionit të Zgjedhjeve.

Në deklaratën fillestare të vitit 2003 ai deklaron një apartament banimi me sipërfaqe 100 m2, ndërtuar para vitit ’90, privatizuar në vitin 1993 me vlerë 10 000 lekë dhe deri në vitin 2012 deklaron vetëm të ardhurat nga paga.

Ndërsa në vitin 2010 ai deklaron një tjetër apartament të përfituar nga privatizmi në Shkodër. Bëhet fjalë për një apartament banimi me sipërfaqe 100 m2, me vlerën 6 000 000 lekë.

Në vitin 2012 ai ka deklaruar një kontratë porosie për një apartament banimi me sipërfaqe 249 m2 me vlerë totale 99 600 euro, prej së cilës 24 600 euro janë paguar më 18.10.2012, 50 000 euro përfituar me kredi janë paguar më 20.12.2012 dhe 25 000 euro do të paguhen në momentin e dorëzimit të apartamentit, shkruan CNA.al.

Ndërsa në vitin 2017, ai deklaron se apartamentin në Shkodër, e përfituar nga privatizimi në vitin 2010 e ka shitur në në vlerën 52 000 euro.

Nëse shikojmë pasurinë e deklaruar prej tij dhe e krahasojmë me kolegët duket se gjyqtari Genti Shala është më i varfëri. Gjithsesi do të jetë Vettingu që do ta vërtetojë këtë.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Gneti Shala.

Viti 2003

Ap.banimi me sip. 100 m2, ndërtuar para vitit ’90, privatizuar në vitin 1993 me vlerë 10 000 lekë.

Të ardhura nga paga vjetore si gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër, në shumën 900 000 lekë bruto.

Babai, të ardhura nga pensioni i pleqërisë, në shumën 160 000 lekë.

Nëna, të ardhura nga pensioni i pleqërisë, në shumën 100 000 lekë.

Viti 2004

Të ardhura nga paga në shumën  590 216 lekë.

Para Cash në vlerën 300 000 lekë.

Viti 2005

Të ardhura nga paga në shumën 1 135 204 lekë.

Para Cash në vlerën 600 000 lekë.

Viti 2006

Të ardhura nga paga në shumën 1 352 400 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në shumën 135 000 lekë.

Viti 2007

Të ardhura nga paga në shumën 1 954 200 lekë.

Dieta në vlerën 586 620 lekë.

Para Cash në vlerën 1 000 000 lekë.

Viti 2008

Të ardhura nga paga në shumën 130 000 lekë.

Viti 2009

Të ardhura nga paga në shumën 1 560 000 lekë.

Dieta në vlerën 400 000 lekë.

Para Cash në vlerën +500 000 lekë.

Viti  2010

Të ardhura nga paga në shumën 1 140 000 lekë.

Të ardhura nga paga si ish anëtar i KQZ në shumën 35 000 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në shumën 300 000 lekë.

LEXO EDHE:  “Ndërkombëtarët po ruajnë Vettingun”/ LSI zbulon gënjeshtrën e Ramës

Pensioni i babait në shumën 228 000 lekë.

Pensioni i nënës në shumën 144 000 lekë.

Para Cash në vlerën 3 000 000 lekë.

Ap. banimi me sip. 100 m2, në vlerën 6 000 000 lekë, përfituar me privatizim.

Viti 2011

Të ardhura nga paga në shumën 1 140 000 lekë.

Të ardhura nga paga si ish anëtar i KQZ në shumën 420 000 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në shumën 300 000 lekë.

Para Cash në shumën +600 000 lekë.

Viti 2012

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në shumën 35 000 lekë.

Kontratë porosie ap. banimi me sip. 249 m2 me vlerë totale 99 600 euro, prej së cilës 24 600 euro janë paguar më 18.10.2012, 50 000 euro përfituar me kredi janë paguar më 20.12.2012 dhe 25 000 euro do të paguhen në momentin e dorëzimit të apartamentit.

Viti 2013

Të ardhura nga paga në shumën 1 140 000 lekë.

Të ardhura nga paga si ish anëtar i KQZ në shumën 600 000 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në shumën 53 000 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 45 000 euro për kredi bankare për blerje ap. banimi.

Detyrime të paguara në vlerën 4 537 euro për kredi bankare për blerje ap. banimi.

Marrëveshje për blerjen e sip. 20.2 m2 brenda apartamentit të blerë më parë në vlerën 1 161 500 lekë dhe afat shlyerje deri më 31.12.2014.

Para Cash në shumën 600 000 lekë.

Viti 2014

Pakësim i të ardhurave me 600 000 lekë.

Kredi bankare, 50 000 euro, marrë në vitin 2012, kësti mujor 387 euro/muaj.

Detyrim ndaj një shoqërie, 4 661 400 lekë.

Detyrim ndaj një shoqërie, 1 161 500 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga shitja më 29.03.2016 e automjetit tip ‘Mercedes – Benz A class’, vlera 380 000 lekë.

Kredi bankare marrë më 24.10.2012 në shumën 50 000 euro, këst mujor 376 euro. Detyrimi i mbetur pashlyer, 45 500.94 euro.

Detyrim i mbetur pashlyer ndaj një shoqërie për shkak të diferencës së papaguar të çmimit të përgjithshëm, detyrim i pandryshuar nga deklarimi i mëparshëm, 4 661 400 lekë.

Detyrim ndaj një shoqërie për shkak të blerjes së sipërfaqes 20.2 m2 rezultuar e tepërt në ap. e blerë më parë, detyrim i pandryshuar nga deklarimi i mëparshëm, 1 161 500 lekë.

Bashkëshortja Marilda Shala, shpenzime për blerjen e një automjeti tip ‘VË Golf Plus’ më 26.04.2015, viti i prodhimit 2006, vlera 600 000 lekë.

Viti 2016

Gjendja cash, 200 000 lekë.

Kredi bankare, marrë më 24.10.2012 në shumën 50 000 euro, këst mujor 387 euro.

Detyrimi i shlyer, 4 400 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 74 260 euro deri më 24.10.2032.

Detyrim i mbetur pashlyer ndaj një shoqërie për shkak të diferencës së papaguar të çmimit të përgjithshëm, detyrim i pandryshuar nga deklarimi i mëparshëm, 4 661 400 Lekë.

Detyrim ndaj një shoqërie për shkak të blerjes së sipërfaqes 20.2 m2 rezultuar e tepërt në ap. e blerë më parë, detyrim i pandryshuar nga deklarimi i mëparshëm, 1 161 500 lekë.

Viti 2017

Shitje ap. me sip.69 m2 në Shkodër në vlerën 52 000 euro.

Gjendje cash në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga në shumën 1 298 454 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes si nëndrejtoreshë pranë Fondacionit Shkollor Austriak në shumën 74 236 lekë në muaj.

Nga kredia prej 50 000 euro janë shlyer 18 000 euro.

Nga kredia prej 50 000 euro janë shlyer 4 529 41 euro, ndërsa kanë mbetur pashlyer 23 786 29 euro.

Detyrim ndaj një shoqërie janë shlyer, 4 661 400 lekë.

Detyrim ndaj një shoqërie janë shlyer 1 161 500 lekë.

Viti 2018

Shtesë, gjendje cash në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga në shumën 1 317 845 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 863 282 lekë.

Pensioni i nënës, në shumën 238 044 lekë.

Nga kredia prej 50 000 euro janë shlyer 4 424 5 euro, ndërsa pashlyer 21 480 78 euro./CNA.al

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

I përkohshmi i Arta Markut/ Çudit, prokurori kursen mijëra euro nga paga

Publikuar

-

Nga

Prokurorja e Përgjithshme e përkohshme Arta Marku, me marrjen e detyrës ç’organizoi në mënyrë të organizuar të gjitha prokuroritë.

Me emërimet e përkohshme ajo krijoi kaos dhe dështime për disa nga prokuroritë e rretheve, të cilat nuk kishin prokurorë.

Kjo situatë ka degjeneruar në vitin 2018 dhe është pasqyruar nga raportet vjetore të përpiluara nga drejtuesit e prokurorive të rretheve.

Të paktën në 13 prokurori kanë patur mangësi në staf, pas lëvizjeve të komanduara të Markut.

Në muajin shtator KLP, “rrëzoi”, Markoi dhe “shkriu” disa nga prokurorët e përkohshëm në rrethe.

Një ndër ta ishte edhe prokurori Agim Dalipaj, të cilin Marku e kishte komanduar në Prokurorinë e Lezhës.

Dalipaj rezulton se pjesën më të madhe të karrierës e ka në Lezhë, aty ku deklaron  edhe pasurinë. Duket se nuk ka qenë e pamenduar lëvizja e Dalipajt nga Tropoja në Lezhë.

Në aspektin profesional, Dalipaj, nuk është lakuar as negativisht dhe as pozitvisht, ndërsa në lidhje me pasurinë, të ardhurat i ka nga paga e tij dhe e bashkëshortes.

Por edhe pse vetem me dy paga dhe përtë paguar një banesë me vlerë 3 400 000 që kanë marrë ngë Enti i banesave nuk i kanë kanë munguar kursimet.

Përveç banesës që ka marrë nga ENT, në vitin 2009 deklaron se ka blerë një tjetër banesë 2 plus 1 me sipërfaqe 65 m2 dhe me vlerë 21 000 euro, të cilat thotë se i ka nga kursimet.

Ndërsa bashkëshortja e tij deklaron disa patundshmëri në Shëngjin, në formën e trashëgimisë nga i ati.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurori Agim Dalipaj.

Viti 2003

Depozitë kursimi në shumën 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën 79 000 lekë në muaj.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 31 000 lekë në muaj.

Viti 2004

Depozitë bankare në shumën 700 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën, 732 006 lekë në muaj.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 35 000 lekë në muaj.

Viti 2005

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën, 1 054 680 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 420 000 lekë.

Viti 2006

Banesë 2 plus 1 dhënë nga Enti i banesave.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 92 825 lekë në muaj.

Shpërblim në shumën 100 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga KESH, Lezhë, në shumën 38 000 lekë në muaj.

Viti 2007

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, dieta dhe shpërblime, në shumën, 1 200 000 lekë.

Të ardhura nga, shpërblimi, dieta dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga KESH, Lezhë, në shumën 600 000 lekë.

Viti 2008

Kursimet nga pagat në shumën 800 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 1 052 108 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 715 000 lekë.

Viti 2009

Banesë 2 plus me sip 65 m2, me vlerë 21 000 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, dieta dhe shpërblime, në shumën, 1 057 205 lekë.

Të ardhura nga, shpërblimi, dieta dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 720 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 1 185 325 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 734 000 lekë.

Depozitë me tepricat e mbetur nga paga në shumën 900 000 lekë në muaj.

Viti 2011

Blerë Volsvagen Polo me kursimet e bashkëshortes nga puna në Cez në shumën 500 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1  144 907 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 853 952 lekë.

Kursime në shumën 900 000 lekë.

Viti 2012

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 716 971 lekë.

LEXO EDHE:  PD amandament për Vettingun/ Të mos ketë shkurtim të stafit dhe pagave

LEXO EDHE:  Vasili: LSI ndan të njëjtin qëndrim me ambasadorin Lu

Kursime nga paga e bashkëshortes në shumën 6 144 lekë.

Kursime cash në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 238 534  lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 864 750 lekë.

Banesë 2 plus 1 dhënë nga Enti i banesave e fituar ligjërisht në vitin 2012 me vlerë 3 400 000 lekë. Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 3 316 000 lekë.

Viti 2013

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 900 000 lekë.

Kursime nga paga e bashkëshortes në shumën 890 960 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 158 478 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 890 860 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 900 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 317 183 lekë.

Të ardhura paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 890 860 91 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 732 000 lekë.

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 900 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 402 434 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, në shumën 1 042 997 99 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 564 000 lekë.

Kursime të bashkëshortes në shumën 1 000 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 372 721 lekë.

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 625 610 lekë.

Kursime nga paga në  llogarinë, të mbartura për vitin 2017 në shumën 497 727 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 564 000 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, në shumën 932 509 lekë.

Depozitë e bashkëshortes në shumën 145 euro.

Viti 2017

Kursime të mbartura nga viti 2016 në shumën 497 727 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 2 046 010 lekë.

Kursime nga paga vjetore dhe të mbartura nga viti 2016 në shumën 700 000 lekë.

Kursime nga paga në llogarinë rrjedhëse dhe të mbartura në vitin 2018 në shumën 1 200 156 93 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 396 000 lekë.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron shtëpi me sip 84 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron shtëpi me sip 81 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron njësi shërbimi me sip 100 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Kursime të bashkëshortes të mbartura nga viti 2016 në shumën 69 918 89 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga paga, dieta dhe shpërblime në shumën 1 007 399 lekë.

Kursime të mbartura për vitin 2018 në shumën 112 208 33 lekë.

Viti 2018

Paga vjetore, dieta, puna jashtë orarit, të mbartura nga viti 2017 në shumën 1 200 156 96 lekë.

Paga vjetore, dieta, puna jashtë orarit, për vitin 2018 në shumën 1 259 384 lekë.

Kursime nga paga vjetore dhe të mbartura në vitin 2017 në shumën 1 298 219 9 lekë.

Kursime nga paga në llogarinë rrjedhëse të mbartura në vitin 2018 në shumën 450 117 99 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 527 116 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga paga, dieta dhe shpërblime në shumën 1 022 328 lekë.

Bashkëshortja në bazë të kontratës së përpjestimit të pasurisë, deklaron një ap, në baashkëpronësi me të tjerë në qytetin e Shëngjinit, përfituar nga trashëgimia./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Dhurata të dyshimta për bashkëshortin/ Vjehrra i “bën gropën” gjyqtares

Publikuar

-

Nga

Kur flitet për gjyqtarë dhe prokurorë, paralelisht flitet dhe për korrupsion, për padrejtësi dhe për pasuri të dyshimtë.

Sigurisht që në sistemin e drejtësisë, ka gjyqtarë dhe prokurorë profesionistë dhe me integritet, por fatkeqësisht janë një numër i vogël.

Janë të paktë njerëzit e sistemit të drejtësi që jetojnë vetëm me pagën apo që kanë patundshmëri vetëm shtëpinë ku jetojnë.

Në listën pasurore të 775 gjyqtarëve dhe prokurorëve që disponon CNA.al, vërehet se vetëm 20 % e tyre, në bazë të asaj çfarë deklarojnë meritojnë të jenë pjesë e sistemit të drejtësisë.

Jemi mësuar të shohim se janë subjektet deklaruese që marrin dhurata, por në rastin e gjyqtares së Beratit, Adelajda Gjuzi, është bashkëshorti i saj që deklaron dhurata.

Në deklaratën fillestare të vitit 2010, bashkëshorti ka deklruar se ka marrë dhuratë nga nëna e tij shumat 8 000 euro dhe 6 000 dollarë. Por nuk specifikon burimin e krijimit të këtyre parave.

Gjyqtarja deklaron se disponon vetëm një apartament që e ka blerë në 2014 me hua.

Megjithëse thotë se huanë prej 1 680 000 lekë hua e ka marrë pa afat dhe pa interes.

Apartamenti është me sipërfaqe 108.9 m2, në Farkë dhe ka kushtuar  8 680 000 lekë.

Të ardhurat gjyqtarja përveçse nga paga e saj i ka dhe puna e bashkëshorti, i cili në vite ka bërë edhe nga dy punë.

Më poshtë po sjellim pasurinë gjyqtares Adelajda Gjuzi.

Viti 2012 (Deklarata fillestare)

Të ardhura si kandidatë për masgjistrate në shumën 42 700 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, autoveturë Mercedez Benz me vlerë 1 000 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare nga paga si punonjës në kompaninë “Dule”, dhe kthimit të një huaje në shumën 600 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare krijuar më të ardhura nga “Jeta Zykaj”, në shumën 18 000 lekë në muaj, nga paga si punonjës në kompaninë “Dule”, në shumën 25 000 lekë në muaj, plus 2 % të xhiros vjetore si dhe dhuratë nga mamaja, në shumat 8 000 euro dhe 6 000 dollarë. Vlera e depozitës është 3 461 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura si shitës tek “Jeta Zykaj”, në shumën 690 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura nga puna në biznesin e babait në shumën 500 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura nga puna si magazinier në kompaninë “Dule”, në shumën 600 000 lekë.

Viti 2012 (Deklarata vjetore)

Të ardhura si gjyqtare stazhiere në Tiranë në shumën 194 890 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 700 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 3 535 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura nga puna si magazinier në kompaninë “Dule”, në shumën 25 000 lekë në muaj plus 2% e xhiros vjetore.

Viti 2013

Të ardhura si gjyqtare stazhiere në Tiranë në shumën 1 050 856  lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 737 481 63 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 3 761 200 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura nga puna si magazinier në kompaninë “Dule”, në shumën 50 000 lekë.

Viti 2014

Kursime të subjektit deklarues në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura si stazhiere në Gjykatën e Tiranës, më pas nga Gjykata e Beratit dhe më vonë si ndihmëse ligjore në Gjykatën e Lartë, në shumën 994 914 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, të ardhura nga puna si magazinier në kompaninë “Dule”, në shumën 600 000 lekë.

LEXO EDHE:  Intervista/ Sipërmarrësit pastrojnë paratë e pista të politikës, t’i nënshtrohen vettingut

LEXO EDHE:  Vasili: LSI ndan të njëjtin qëndrim me ambasadorin Lu

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 141 865 11 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumat 25786 34 lekë, 664 36 euro dhe 6037 01 dollarë

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 69 437 42 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, ka blerë ap me sip 108.9 m2, në Farkë me vlerë 8 680 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, kursime në shumën 100 000 lekë.

Viti 2015

Kursime të subjektit deklarues në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si ndihmëse ligjore pranë Gjykatës së Lartë në shumën 977 941 lekë.

Hua për blerjen e ap në shumën 1 680 000 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 142 711 50 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumat 15 792 25 lekë, 664 48 euro dhe 6052 90 dollarë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 16 273 29 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, kursime në shumën 100 000 lekë.

Viti 2016

Hua pa afat për blerje apartamenti, 1 680 000 lekë.

Pasuri në përdorim, i llojit garazh në Selitë,12 mijë euro.

Gjendje cash, 10 000 lekë.

Llogari rrjedhëse nga paga, 56 836 lekë.

Paga si ndihmësgjyqtare në Gjykatën e Lartë, 485 lekë.

Paga si gjyqtare, 447 582 lekë.

Të ardhura të përtuara nga Shkolla e Magjistraturës, 32 049 lekë.

Depozitë bankare, 143 340 lekë.

Depozitë bankare, 15 193 lekë.

Depozitë bankare, 280 127 lekë.

Kursime cash, në shumën 100 000 lekë.

Bashkëshorti, magazinier tek “Dule”, shpk, në shumën 501 600 lekë.

Administrator i ‘XHS Bioprodukt’, me qendër në Fier.

Blerje pajisje kondicionimi, 460 588 lekë.

Viti 2017

Shpenzime për mobilim në vlerën 210 000 lekë.

Gjendje në llogarinë rrjedhëse të subjektit deklarues në shumën 50843 01 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtare në Berat në shumën 1 067 353 lekë.

Të ardhura nga Shkolla e Magjistraturës nga pjesëmarrja në trajnime në shumën 14 745 lekë.

Bashkëshorti, magazinier tek “Dule”, shpk, në shumën 501 600  lekë.

Hua pa afat për blerje apartamenti, 1 680 000 lekë. Detyrimi i pashlyer është 597 600 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 143 584 73 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumat 13 569 81 lekë, 636 58 euro dhe 6040 51 dollarë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 38 594 43 lekë.

Viti 2018

Gjendje në llogarinë rrjedhëse të subjektit deklarues në shumën 31736 04 lekë.

Gjendje në llogarinë rrjedhëse të subjektit deklarues nga paga si pedagoge e jashtme në një universitet privat në shumën 60 453 56 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtare në Berat në shumën 1 069 366 lekë.

Të ardhura nga paga si pedagoge e jashtme në një universitet privat në shumën 61 272 lekë.

Bashkëshorti, magazinier tek “Dule”, shpk, në shumën 501 600  lekë.

Hua pa afat për blerje apartamenti, 1 680 000 lekë. Detyrimi i pashlyer është 469 600 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 143 328 60 lekë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumat 11 395 89 lekë, 636 69 euro dhe 6041 03 dollarë.

Bashkëshorti Qamil Gjuzi, depozitë bankare në shumën 48 525 61 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Pasuria “fundos” gjyqtaren/ KPK e shkarkon nga detyra

Publikuar

-

Nga

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur sot shkarkimin nga detyra të Gjyqtares së Apelit në Shkodër, Hajrie Muçmata.

Mësohet se shkak për shkarkimin janë bërë problemet me pasurinë.

Trupa gjykuese e përbërë nga Firdes Shuli kryesuese, Alma Faskaj relatore dhe Pamela Qirko vendosi se Hajrie Muçmata nuk është e përshtatshme per vijimin e detyres.

Deklaratat kontradiktore vështirësojnë vetingun e gjyqtares Hajrie Muçmata

LEXO TE PLOTE