Connect with Us

Patundshmëri në Tiranë, Golem dhe Shëngjin/ Miliarderi i Krimeve të Rënda në Vetting

Vetingu

Patundshmëri në Tiranë, Golem dhe Shëngjin/ Miliarderi i Krimeve të Rënda në Vetting

Publikuar

-

Gjyqtari i Apelit për Krimet e Rënda, Gjovalin Përnoca, do të përballet nesër me Vettingun.

Hetimet për rivlerësimin e tij janë kryer nga trupa gjykuese e KPK -së, e përbërë nga Xhensila Pine, Suela Zhegu dhe Olsi Komiçi.

CNA.al ka zbardhur më herët pasurinë e gjyqtarit, i cili rezulton miliarder.

Në vitin 2003 ai deklaron një shtëpi në Tiranë si dhe një automjet, ndërsa një vit më vonë ai ka blerë një autoveturë Opel Corsa për gruan në shumën 240 000 lekë.

Në vitin 2005 gjyqtari ka blerë dy apartamente një në Golem dhe një në Tiranë në vlerat, 1 900 000 dhe 49 860 euro.

Në vitin 2006 e ka shitur shtëpinë në Golem me gjithë orenditë në shumën, 3 400 000 lekë, ndërsa ka blerë autoveturë Volsvagen Polo me vlerë 200 000 lekë, të cilën e ka shitur një vit më pas për të blerë një tjetër, raporton CNA.al.

Deri në vitin 2008 është marrë me shitje blerje makine, ndërsa në vitin 2009 deklaron se merr të ardhura edhe nga dhënia e banesës me qira në Tiranë me vlerë 170 mijë lekë në muaj.

LEXO EDHE:  Probleme me pasurinë/ KPK “pret kokën” e një tjetër gjyqtari

Në të njëjtin vit, deklaron se bashkëshortja e tij ka nisur punën në SHISH.

Bashkëshortja e gjyqtarit Përnocaj, në vitin 2010 ka blerë 1 000 m2 pyll në zonën e quajtur  “Mali i  Shëngjinit”, me vlerë 186 000 lekë.

Në vitin 2011, gjyqtari ka blerë një banesë në Sarandë, me një tjetër shtetas, në shumën 50 000 euro.

Në vitin 2014, bashkëshortja, ka blerë autoveturë tip Golf, në shumën 7 000 euro.

Nga viti 2013 -2018 deklaron shpenzime marramendëse për studimet e fëmijëve jashtë shtetit, ndërsa në vitin 2018 djalit i ka dhuruar para për t’u bërë ortak në një kompani./CNA.al

Shpenzime marramendëse për fëmijët/ Zbulohet një tjetër miliarder tek Krimet e Rënda

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Mijëra euro dhuratë vajzës dhe me një banesë karabina/ Kryegjyqtari mashtron me pasurinë?

Publikuar

-

Nga

Gjyqtarët konsiderohen si pjesa më e kalbur e sistemit të drejtësisë.

Vettingu ka spastruar disa prej tyre, por ende ka gjyqtarë, të cilët kanë një të kaluar dhe pasuri të dyshimtë, që vijojnë të jenë pjesë e gjyqësorit.

CNA.al, nuk merr përsipër ti etiketojë me emra, por do të vijojë me zbardhjen e të kaluarës së tyre profesionale njëherësh edhe zbardhjen e pasurisë së tyre.

Më pas është Vetingu që flet me emra dhe mbiemra, ndërsa ne informojmë me korrektësi opinionin publik.

Kreu i Gjykatës së Apelit, Dritan Banushi, ka qenë pjesë e listës prioritare të Vettingut, i përzgjedhur që në fillim të vititn 2018. Por, duket se ende nuk ka mbaruar hetimi për të, në mënyrë që të dalë në seancë dëgjimore.

Subjekti i rivlerësimit, Dritan Banushi, të paktën që nga viti 2003 e ka ushtruar profesionin e gjyqtarit në Gjirokastër në fillim në shkallën e parë e më pas në Apel si drejtues.

Sa i përket pasurisë, nga viti 2003 deri në vitin 2013, deklaron vetëm të ardhurat që merr nga detyra që bën.

Në 2014, ka një ndryshim të financave, shtim të gjendjeve të llogarisë dhe depozitave bankare. Ndërkohë kursime ka deklaruar thuajse çdo vit.

Në mënyrë të përgjithësuar po ndalemi tek vitet, ku ka lëvizje të pasurisë dhe financave.

Në vitin 2003, ai deklaron një autoveturë tip Nissan, me vlerë 1 000 000 lekë si dhe apartament banimi karabina me vlerë 800 000 lekë. Më vonë, të paktën deri në 2018, nuk thotë se çfarë ka ndodhur më këtë pronë.

Në vitin 2005 ai deklaron se ka shitur automjetin tip Nisan, në shumën 450 000 lekë si dhe para kesh nga kursimet  në shumën 300 000 lekë.

Më tej në vitin 2007, shuma kesh e deklaruar prej tij është 400 000 lekë. Po në të njëjtin viti, ka blerë një autoveturë në Gjermani në shumën 3 800 euro.

Në vitin 2014, përveç të tjerash deklaron se vajza e tij Marinela Banushi ka marrë si dhuratë nga të afërmit me rastin e fitimit të shkollës së lartë, në universitetin Zoja e Këshillit të Mirë, në shumat 3 500 euro dhe 100 000 lekë.

Ndërsa në vitin 2015, vajza Marinela Banushi sërish deklaron  dhuratë nga të afërmit për ditëlindje dhe festat e fundvitit në shumat 450 euro dhe 21 000 lekë.

Një vit më vonë, në 2016-ën, bashkëshortja, Mimoza Banushi deklaron një apartament banimi me sipërfaqe 67.6 m2, të trashëguar nga babai me vlerë 1 600 000 lekë.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Dritan Banushi.

Viti 2003

Autoveturë tip Nissan, me vlerë 1 000 000 lekë.

Paga mujore si gjyqtar në Gjirokastër në shumën 653 189 lekë.

Ap banimi karabina me vlerë 800 000 lekë.

Viti 2004

Të ardhura nga paga si gjyqtar në Gjirokastër në shumën 653 189 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar i Apelit në Gjirokastër, në shumën 535 134 lekë.

Viti 2005

Të ardhura nga shitja e automjetit tip Nisan, në shumën 450 000 lekë.

Gjendje cash e siguruar nga kursimet dhe të ardhurat në shumën 300 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga, shpërblime dhe dietat në shumën 1 408 840 lekë.

Viti 2006

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues në shumën 400 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga në shumën 1 322 327 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 90 000 lekë.

Viti 2007

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues në shumën 400 000 lekë.

Blerë autoveturë në Gjermani në shumën 3 800 euro.

Të ardhura të krijuara nga paga në shumën 1 173 208 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 49 400 lekë.

Viti 2008

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 700 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga në shumën 1 130 540 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 89 200 lekë.

Të ardhura të krijuara nga shpërblimi në shumën 70 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 162 637 lekë.

Viti 2009

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 800 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga dhe shpërblimi në shumën 1 241 532 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 121 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 271 737 lekë.

Viti 2010

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 700 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga dhe shpërblimi në shumën 1 211 766 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 136 500 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 388 192 lekë.

Viti 2011

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 600 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga dhe shpërblimi në shumën 1 208 827 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 103 500 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 405 548 lekë.

Viti 2012

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 700 000 lekë.

LEXO EDHE:  Probleme me pasurinë/ KPK “pret kokën” e një tjetër gjyqtari

LEXO EDHE:  Kalon në “sitën” e Vettingut/ Zbardhet vendimi për kryeprokurorin e Krujës

Të ardhura të krijuara nga paga dhe shpërblimi në shumën 1 254 312 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 99 500 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 413 721 lekë.

Viti 2013

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 900 000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga dhe shpërblimi në shumën 1 332 389 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 136  500 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 430 732 lekë.

Viti 2014

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 1 000 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 3 000 000 lekë.

Llogari rrjedhëse e subjektit deklarues në shumën 33 256 lekë.

LLogari rrjedhëse e bashkëshortes Mimoza Banushi në shumën 901 lekë.

Pakësuar gjendja cash me 3 652 euro.

Të ardhura të krijuara nga paga si kryetar i Gjykatës së Apelit në Gjirokastër, në shumën 1 461 183 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 128 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 476 664 lekë.

Gjendje cash e vajzës Marinela Banushi si dhuratë nga të afërmit me rastin e fitimit të shkollës së lartë, në universitetin Zoja e Këshillit të mirë, në shumat 3 500 euro dhe 100 000 lekë.

Viti 2015

Gjendje cash, siguruar nga të ardhurat e subjektit deklarues dhe bashkëshortes së tij, në shumën 1 100 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 1 500 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 2 000 000 lekë.

Llogari rrjedhëse e subjektit deklarues në shumën 24636 67 lekë.

LLogari rrjedhëse e bashkëshortes Mimoza Banushi në shumën 97 lekë.

Pakësuar gjendja cash jashtë sistemit banker me 4 336 euro.

Të ardhura të krijuara nga paga si kryetar i Gjykatës së Apelit në Gjirokastër, në shumën 1 470 163 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 131 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 480 096 lekë.

Të ardhura të krijuara nga interesat bankare në shumën 50 182 lekë.

Të ardhura të përfituara nga Shkolla e Magjistraturës në cilësinë e ekspertit në shumën 24 575 lekë.

Depozitë bankare e vajzës Marinela Banushi në shumat 3 500 euro dhe 100 000 lekë.

Gjendje cash e vajzës Marinela Banushi si dhuratë nga të afërmit për ditëlindje dhe festat e fundvitit në shumat 450 euro dhe 21 000 lekë.

Viti 2016

Gjendje cash, jashtë sistemit banker në shumën 1 000 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 700 000 lekë.

Pakësuar gjendja cash jashtë sistemit bankar me 4 364 euro.

Të ardhura të krijuara nga paga si kryetar i Gjykatës së Apelit në Gjirokastër, në shumën 1 480 893 lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 56 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 482 315 lekë.

Të ardhura të krijuara nga interesat bankare në shumën 44 086  lekë.

Bashkëshortja, Mimoza Banushi deklaron ap banimi me sip 67.6 m2, të trashëguar nga babai me vlerë 1 600 000 lekë.

Bashkëshortja, Mimoza Banushi, llogari rrjedhëse në shumën 8 332 68 lekë.

Depozitë bankare e vajzës Marinela Banushi në shumën 3 450 euro.

Depozitë bankare e vajzës Marinela Banushi në shumën 43 000 lekë.

Viti 2017

Shtuar  gjendja cash jashtë sistemit bankar me 850 000 lekë.

Llogari kursimi e subjektit deklarues në shumën 11 167 66 lekë.

Llogari rrjedhëse e subjektit deklarues në shumën 52 645 lekë.

Pakësuar gjendja cash jashtë sistemit bankar me 4 385 euro.

Të ardhura të krijuara nga paga si kryetar i Gjykatës së Apelit në Gjirokastër, në shumën 1 498 480  lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat në shumën 132 000 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 506 139 lekë.

Të ardhura të krijuara nga interesat bankare në shumën 13154 5 lekë.

Të ardhura të përfituara nga Shkolla e Magjistraturës në cilësinë e ekspertit në shumën 12 288 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes në shumën 13 562 18 lekë.

Të ardhura të përfituara nga interesat bankare të vajzës Marinela Banushi në shumën 0 12 euro.

Depozitë bankare e vajzës Marinela Banushi në shumën 54 432 lekë.

Të ardhura të përfituara nga interesat bankare të vajzës Marinela Banushi në shumën 4,47 lekë.

Viti 2018

Shtuar gjendja e llogarisë bankare në shumën 354 223 lekë.

Interesa të përfituara nga depozita bankare në shumën 188 872 33 lekë.

Interesa të përfituara nga depozita bankare në shumën 18 583 57 lekë.

Interesa të përfituara nga depozita bankare në shumën 15 584 48 lekë.

Pakësuar llogaria e pagës në vlerën 580 000 lekë, duke e konvertuar në 4450 euro, shpenzim ky i kryer për shkollimin e vajzës.

Llogari rrjedhëse e subjektit deklarues në shumën 408 868 lekë.

Të ardhura të krijuara nga paga si kryetar i Gjykatës së Apelit në Gjirokastër, në shumën 1 515 051lekë.

Të ardhura të krijuara nga dietat dhe udhëtimet në shumën 69  016 lekë.

Të ardhuratë krijuara nga paga e bashkëshortes si edukatore në shumën 534 522 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes në shumën 5890 18 lekë.

Të ardhura të përfituara nga interesat bankare të vajzës Marinela Banushi në shumën 0 12 euro.

Të ardhura të përfituara nga interesat bankare të vajzës Marinela Banushi në shumën 163 51 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Gjyqtarët dhe prokurorët gënjejnë për pasurinë/ Bushati zbardh mashtrimet

Publikuar

-

Nga

Gjyqtarët dhe prokurorët, ndërsa deklarojnë si burim të ardhurash vetëm pagat, paralelisht deklarojnë kursime, llogari dhe depozita të tërë bankare.

Por, një gjë e tillë arrrihet vetëm duke përdorur mënyra korruptive për t’u pasuruar. Fakt i gjallë dhe që e dëshmon më së miri se gënjejnë prokurorët dhe gjyqtarët ne deklarimin e pasurivë, është prokurori i Shkodrës Agron Bushati.

Ai deklaron si burim të ardhurash pagën dhe në tek tuk në ndonjë vit dhe të bashkëshortes, e cila më së shumti ka qenë e papunë.

Bushati, deri në vitin 2017 ka jetuar në shtëpinë e prindërve, për të marrë më pas një apartament me qira që i ka kushtuar 15 000 lekë muaji,

Në vitin 2016, Bushati ka deklaruar se ka marrë një overdraft në vitin 2016, pasi nuk përballonte vetëm me pagën e tij shpenzimet mujore, shkruan CNA.al.

Sipas të dhënave të ILDKPKI, Agron Bushati rezulton prokurori i më i varfër në Shqipëri.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurori Agron Bushati.

Viti 2003

Të ardhura nga paga në shumën 74 mijë lekë.

Viti 2004

Paga e subjektit deklarues si prokuror në Shkodër në shumën 75 mijë lekë.

Viti 2005

Paga e subjektit deklarues si prokuror në Shkodër në shumën 64 435 lekë.

Viti 2006

Nuk deklaron as pagën.

Viti 2007

Të ardhura si oficer i policisë gjyqësore në Pukë në shumën 57 120 lekë.

Të ardhura vjetore, shperblimi, ne prokurorinë e Shkodrës për vitin 2007 në shumën 765 000 lekë.

Ai deklaron që banon në shtëpinë e prindërve që është e trashëguar.

Viti 2008

Të ardhura nga paga në shumën 589 398 lekë.

Viti 2009

Të ardhura nga paga në shumën 850 718 lekë.

Viti 2010

Të ardhura nga paga e bashkëshortes Ardita Bushati në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër, (për 9 muaj), në shumën 228 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 007 656 lekë.

Viti 2011

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 035 278 lekë.

LEXO EDHE:  Probleme me pasurinë/ KPK “pret kokën” e një tjetër gjyqtari

LEXO EDHE:  Dyshime mbi pasurinë/ Komisioneri Publik "kapet" me nënën e gjyqtares  

Të ardhura nga paga e bashkëshortes Ardita Bushati në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër, në shumën 251 393 lekë.

Viti 2012

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën  994 346 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes Ardita Bushati në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër, në shumën 220 020 lekë.

Viti 2013

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën  973 769 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes Ardita Bushati në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër, në shumën 482 108 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 171 977 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes Ardita Bushati në Drejtorinë e Tatimeve Shkodër, në shumën 522 075 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 190 991 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes Ardita Bushati si sekretare në Prokurorinë Shkodër me kontratë 6 mujore në shumën 132 443 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 202 186 lekë.

Të ardhura për vitin 2016 të bashkëshortes Ardita Bushati, e punësuar në Prokurorinë e Shkodrës si sekretare në shumën 173 840 lekë. (Kontrata 6 mujore ka përfunduar).

Të ardhura për vitin 2016 të bashkëshortes Ardita Bushati, nga asistenca e papunësisë në shumën 33 491 lekë.

Overdraft në pamundësi për të përballuar shpenzimet mujore me rrogën në shumën 290 376 lekë.

Viti 2017

Ap me qira në shumën 15 000 lekë në muaj.

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 528 797 lekë.

Overdraft në pamundësi për të përballuar shpenzimet mujore me rrogën në shumën 292 244 lekë.

Viti 2018

Të ardhura nga paga si prokuror në Shkodër në shumën 1 224 465 lekë.

Overdraft në pamundësi për të përballuar shpenzimet mujore me rrogën në shumën 291 419 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

I përkohshmi i Arta Markut/ Çudit, prokurori kursen mijëra euro nga paga

Publikuar

-

Nga

Prokurorja e Përgjithshme e përkohshme Arta Marku, me marrjen e detyrës ç’organizoi në mënyrë të organizuar të gjitha prokuroritë.

Me emërimet e përkohshme ajo krijoi kaos dhe dështime për disa nga prokuroritë e rretheve, të cilat nuk kishin prokurorë.

Kjo situatë ka degjeneruar në vitin 2018 dhe është pasqyruar nga raportet vjetore të përpiluara nga drejtuesit e prokurorive të rretheve.

Të paktën në 13 prokurori kanë patur mangësi në staf, pas lëvizjeve të komanduara të Markut.

Në muajin shtator KLP, “rrëzoi”, Markoi dhe “shkriu” disa nga prokurorët e përkohshëm në rrethe.

Një ndër ta ishte edhe prokurori Agim Dalipaj, të cilin Marku e kishte komanduar në Prokurorinë e Lezhës.

Dalipaj rezulton se pjesën më të madhe të karrierës e ka në Lezhë, aty ku deklaron  edhe pasurinë. Duket se nuk ka qenë e pamenduar lëvizja e Dalipajt nga Tropoja në Lezhë.

Në aspektin profesional, Dalipaj, nuk është lakuar as negativisht dhe as pozitvisht, ndërsa në lidhje me pasurinë, të ardhurat i ka nga paga e tij dhe e bashkëshortes.

Por edhe pse vetem me dy paga dhe përtë paguar një banesë me vlerë 3 400 000 që kanë marrë ngë Enti i banesave nuk i kanë kanë munguar kursimet.

Përveç banesës që ka marrë nga ENT, në vitin 2009 deklaron se ka blerë një tjetër banesë 2 plus 1 me sipërfaqe 65 m2 dhe me vlerë 21 000 euro, të cilat thotë se i ka nga kursimet.

Ndërsa bashkëshortja e tij deklaron disa patundshmëri në Shëngjin, në formën e trashëgimisë nga i ati.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurori Agim Dalipaj.

Viti 2003

Depozitë kursimi në shumën 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën 79 000 lekë në muaj.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 31 000 lekë në muaj.

Viti 2004

Depozitë bankare në shumën 700 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën, 732 006 lekë në muaj.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 35 000 lekë në muaj.

Viti 2005

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në shumën, 1 054 680 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, nga Filiali Elektrik Lezhë, në shumën 420 000 lekë.

Viti 2006

Banesë 2 plus 1 dhënë nga Enti i banesave.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 92 825 lekë në muaj.

Shpërblim në shumën 100 000 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga KESH, Lezhë, në shumën 38 000 lekë në muaj.

Viti 2007

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, dieta dhe shpërblime, në shumën, 1 200 000 lekë.

Të ardhura nga, shpërblimi, dieta dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga KESH, Lezhë, në shumën 600 000 lekë.

Viti 2008

Kursimet nga pagat në shumën 800 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 1 052 108 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 715 000 lekë.

Viti 2009

Banesë 2 plus me sip 65 m2, me vlerë 21 000 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, dieta dhe shpërblime, në shumën, 1 057 205 lekë.

Të ardhura nga, shpërblimi, dieta dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 720 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, në shumën, 1 185 325 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga OSH, Lezhë, në shumën 734 000 lekë.

Depozitë me tepricat e mbetur nga paga në shumën 900 000 lekë në muaj.

Viti 2011

Blerë Volsvagen Polo me kursimet e bashkëshortes nga puna në Cez në shumën 500 euro.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1  144 907 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 853 952 lekë.

Kursime në shumën 900 000 lekë.

Viti 2012

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 716 971 lekë.

LEXO EDHE:  Kalon në “sitën” e Vettingut/ Zbardhet vendimi për kryeprokurorin e Krujës

LEXO EDHE:  Laze i bindur për pastërtinë e tij dhe “kërcënon”: KPK të bëjë kujdes

Kursime nga paga e bashkëshortes në shumën 6 144 lekë.

Kursime cash në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 238 534  lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 864 750 lekë.

Banesë 2 plus 1 dhënë nga Enti i banesave e fituar ligjërisht në vitin 2012 me vlerë 3 400 000 lekë. Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 3 316 000 lekë.

Viti 2013

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 900 000 lekë.

Kursime nga paga e bashkëshortes në shumën 890 960 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 158 478 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 890 860 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 900 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura nga paga si prokuror në Lezhë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 317 183 lekë.

Të ardhura paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj nga CEZ, Lezhë, në shumën 890 860 91 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 732 000 lekë.

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 900 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 402 434 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, në shumën 1 042 997 99 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 564 000 lekë.

Kursime të bashkëshortes në shumën 1 000 000 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 1 372 721 lekë.

Kursime nga paga e subjektit deklarues në shumën 625 610 lekë.

Kursime nga paga në  llogarinë, të mbartura për vitin 2017 në shumën 497 727 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 564 000 lekë.

Të ardhura nga dietat, udhëtimi dhe paga e bashkëshortes, Frida Dalipaj, në shumën 932 509 lekë.

Depozitë e bashkëshortes në shumën 145 euro.

Viti 2017

Kursime të mbartura nga viti 2016 në shumën 497 727 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Tropojë, puna jashtë orarit dhe shpërblime në shumën, 2 046 010 lekë.

Kursime nga paga vjetore dhe të mbartura nga viti 2016 në shumën 700 000 lekë.

Kursime nga paga në llogarinë rrjedhëse dhe të mbartura në vitin 2018 në shumën 1 200 156 93 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 396 000 lekë.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron shtëpi me sip 84 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron shtëpi me sip 81 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Bashkëshortja Frida Dalipaj, deklaron njësi shërbimi me sip 100 m2, në Shëngjin, trashëgimi nga babai. Trualli i shtëpisë së vjetër i është dhënë një firme ndërtimi, ku është ndërtuar një pallat.

Kursime të bashkëshortes të mbartura nga viti 2016 në shumën 69 918 89 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga paga, dieta dhe shpërblime në shumën 1 007 399 lekë.

Kursime të mbartura për vitin 2018 në shumën 112 208 33 lekë.

Viti 2018

Paga vjetore, dieta, puna jashtë orarit, të mbartura nga viti 2017 në shumën 1 200 156 96 lekë.

Paga vjetore, dieta, puna jashtë orarit, për vitin 2018 në shumën 1 259 384 lekë.

Kursime nga paga vjetore dhe të mbartura në vitin 2017 në shumën 1 298 219 9 lekë.

Kursime nga paga në llogarinë rrjedhëse të mbartura në vitin 2018 në shumën 450 117 99 lekë.

Shuma e pashlyer ndaj Entit të Banesave është 2 527 116 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga paga, dieta dhe shpërblime në shumën 1 022 328 lekë.

Bashkëshortja në bazë të kontratës së përpjestimit të pasurisë, deklaron një ap, në baashkëpronësi me të tjerë në qytetin e Shëngjinit, përfituar nga trashëgimia./CNA.al

LEXO TE PLOTE